Gerard Padberg
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

13 december 2021 door Hendrina de Graaf

Ex-crimineel Gerard wilde uit het leven stappen: "Als je toch je leven wilt geven, waarom dan niet aan Jezus?"

Ongewenst, geminacht en misbruikt. Dat stempelde het leven van Gerard Padberg (54), zelf eerst verslaafd, crimineel en gewelddadig. Dan ontmoet hij zendelingen die hem bij Jezus brengen en zijn leven verandert voorgoed: “God heeft mij uit de goot gehaald.”

Nog maar drie jaar is Gerard als zijn moeder hem de keel dichtknijpt. Gek van de zenuwen wordt ze van hem. Naar het voorbeeld van zijn vader gooit hij met spullen als hij zijn zin niet krijgt. Als de kleuter naar school mag, moet hij in de wandelwagen: lopend naast zijn moeder wil hij niet. Dit kan zo niet langer. Met het smoesje dat hij naar een vakantiekolonie mag, gaat de kleuter naar een opvangtehuis.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

R
Heerlijk, wát een getuigenis en ja, soms blijven er oude gewoontes of gedragingen aan een vrijgekocht mens verbonden, ik denk dat dat is om steeds maar weer te zien op hoe het was. Nee,niet om terug te vallen maar om dat juist te voorkomen. Gradje, ik ben dankbaar dat ik je kennen mag. " Gods zegen wens ik je allerwegen ".
H
Mooi hoe God je heeft aangeraakt en je leven heeft vernieuwd. Blijf Hem trouw tot aan het einde en je zult de kroon des levens ontvangen.
G
God lof !Dank u wel, meneer Gradje. De genade van onze Heere Jezus Christus de liefde van God en de gemeenschap met de Heilige Geest zij en blijven met u. Amen.
Toon meer reacties (6)