Kenneth Johannes
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

09 december 2021 door Jeffrey Schipper

Evangelist wijst christenen én buitenstaanders op Jezus’ wederkomst: "’God is liefde’ is een cliché"

Hij verkondigt het blijde nieuws van Jezus met forse billboards om miljoenen autorijdende Nederlanders te bereiken. “Als ik niet wijs op het einde der tijden, voelt dat voor mij alsof ik een deel van Gods Woord weglaat”, maakt Kenneth Johannes (25) duidelijk. CIP.nl zocht de evangelist op in zijn woonplaats Rotterdam voor een interview over zijn bijzondere roeping, billboards en Jezus’ wederkomst. Deze week ging zijn nieuwe billboardcampagne langs de Nederlandse snelwegen van start.

Op 20-jarige leeftijd ging Kenneth de Bijbel onderzoeken. “De Heilige Geest vernieuwde mijn gedachten, waarna ik moest erkennen dat ik een zondaar ben. Ik sprak uit dat het bloed van Jezus mij reinigt van alle zonden en vroeg God in gebed om mij te helpen om te groeien in geloof en wijsheid bij het bestuderen van het Woord van God.” Hij begon te lezen in Genesis en las in korte tijd de hele Bijbel uit. “Vervolgens heb ik de Bijbel nog een paar keer van kaft tot kaft gelezen en kwam er een soort studie op gang.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Ik heb je filmpje even gezien.maar ik ben niet de enige die dit ziet.de kerk is idd lauw ze willen het niet zien.het gaat de mensen alleen nog om geld geld geld eigenbelang etc

Jezus zegt ik kom spoedig
J
Heel mooi gezegd .Wordt ik blij van ????
De boodschap: "God is liefde" is inderdaad vaak een cliché omdat deze boodschap te pas en te onpas wordt gebruikt. Juist omdat God liefde is, haat Hij de ongerechtigheid. Het zou daarom een aansporing moeten zijn om Hem (steeds weer) te zoeken, ons bewust in welke verhouding we tot Hem staan en vergeving te vragen voor onze zonden en ongerechtigheden!
Toon meer reacties (5)