Jaap dieleman
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

06 december 2021 door Redactie

Evangelist Jaap Dieleman verspreidt opnieuw 'coronafolder' door heel Nederland

Opnieuw is evangelist Jaap Dieleman een actie gestart waarbij hij vijf miljoen ‘coronafolders’ wil verspreiden door heel Nederland. Op verschillende plaatsen is de folder inmiddels in de brievenbus terecht gekomen. Dieleman wil naar eigen zeggen ‘ons geliefde Nederland waarschuwen en bereiken met de boodschap van Gods liefde en de gezegende hoop van Zijn spoedige komst’, zo schrijft hij op de website die gekoppeld is aan de folder.

Op de website Ontzagwekkend Nieuws wordt mensen gevraagd om mee te helpen aan het verspreiden van de folder. Daarbij legt men ook uit wat het doel is van de actie: ‘De insteek van de folder is: “Zonder coronatoegangsbewijs kom je er niet in, maar zonder Jezus kom je de hemel niet in!” Gedreven door het verlangen om nog een keer ons geliefde Nederland te waarschuwen en te bereiken met de boodschap van Gods liefde en de gezegende hoop van Zijn spoedige komst, zijn we opnieuw een landelijke actie gestart om in elke brievenbus (5.000.000) een indringende en uitnodigende folder te gooien, met daarin de uitnodiging om Jezus aan te nemen.’

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

A
Ik ondersteun dit initiatief van evangelist Jaap Dieleman volledig. Het goede nieuws is dat wie in Jezus Christus gelooft (Joh. 3:16) niet VERLOREN gaat. Het zijn de wereldbeheersers dezer duisternis die mensen ANGST aanjagen. Voornamelijk via de programmering op tv. Ik ben een verpleegkundige en kan getuigen uit de praktijk dat niet alles is zoals de media het voorschotelt. Ik bid Gods rijke zegen over de verspreiding van de folder. Dat zielen gered worden.
A
Dat klopt jammer dat er zoveel verhalen verteld worden die niet kloppen
Toon meer antwoorden (5)
Toon meer reacties (45)