Kenneth Johannes
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

02 december 2021 door Jeffrey Schipper

Evangelist (25) doet niet mee aan QR-samenleving: "Ik buig alleen voor Jezus"

‘Ik mag de sportschool niet meer in en mag ook niet meer zaalvoetballen. Mij krijgen ze niet klein, want ik vertrouw op God’, stelde Kenneth Johannes deze week via zijn Twitterpagina. De 25-jarige ongevaccineerde evangelist kiest er principieel voor om niet mee te gaan in de testsamenleving en QR-maatschappij waar we nu in zitten. Kenneth is bereid om de hoge prijs die hiermee gepaard gaat te betalen.

Sinds kort is een coronatoegangsbewijs nodig bij binnensportlocaties en op andere plekken waar sporters komen. Desondanks kiest Kenneth er niet voor om zichzelf te laten testen of te vaccineren. In het interview verwijst hij meerdere keren naar wetenschappers die in de ‘mainstream media’ niet of nauwelijks aan bod komen. Hij heeft zichzelf zo goed mogelijk laten informeren en op basis daarvan een eigen risicoafweging gemaakt. Resultaat: niet vaccineren, niet testen en vertrouwen op God.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Eerlijk persoonlijk verhaal en inhoudelijk herkenbaar. Voor velen is vaccineren met deze vaccins nog een dilemma/twijfel en m.i. begrijpelijk en met goede argumenten. De kans op ernstige ziekte is voor gezonde personen klein), er zijn soms wel degelijk bijwerkingen, de coronavaccins lijken beperkt in werking(duur en mate), de langere termijn effecten zijn onduidelijk maar steeds meer blijkt dat het eigen immuunsysteem wordt verzwakt voor het gemuteerde virus en andere virussen, e.d. Kortom, het is een lastige persoonlijke afweging.
Nog los van dat een uitsluitings- en controlesysteem niet iets is wat wij moeten willen of aan meewerken, er niet ingezet wordt op preventie, vroegmedicatie, klassieke vaccins, uitbreiding zorgcapaciteit, er eenzijdige en onvolledige informatie wordt gegeven door overheid en media, afwijkende meningen van deskundigen worden genegeerd, tegengegaan, etc., Dat alles is m.i. toch een zorgelijke ontwikkeling.
Toon meer antwoorden (12)
Toon meer reacties (40)