Kenneth Copeland lacht coronavirus uit
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

27 september 2021 door Redactie

Copeland zamelt geld in voor vierde privévliegtuig om vaccinatieplicht bij vliegen te omzeilen

De Amerikaanse televisie-evangelist Kenneth Copeland (84) zamelt geld in om een vierde privévliegtuig aan te schaffen. Dit doet hij niet om luxe vakanties te kunnen vieren, maar om het land door te kunnen reizen zonder vaccinatiebewijs. "We bevinden ons in een tijd waarin je alleen kan vliegen als je gevaccineerd bent. Dat komt op mij over als het teken van het beest", aldus Copeland.

De televangelist is tegen het coronavaccin. Daarnaast gelooft Copeland dat de pandemie zorgt voor angst onder mensen, waardoor de duivel vrij spel krijgt. Hij ziet het vaccin als het teken van het beest zoals het genoemd wordt in het laatste Bijbelboek Openbaring. "Ik neem het vaccin niet, maar je moet zelf kiezen wat jij doet", aldus Copeland. De Texaanse voorganger stelt dat hij het vaccin niet nodig heeft. "Ik hef mijn schild in dankbaarheid op. Glorie aan God! Je kan me niet besmetten met dat virus, hoe hard je het ook zal proberen", proclameert Copeland.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Corona
- SGP tegen verplichte coronacheck in Europarlement
- Hans Borghuis schrikt van tweedeling: "Schokkend hoe christenen elkaar neersabelen"
- Coronamaatregelen weer invoeren op Biblebelt? Prof. dr. Huijgen antwoordt
- Coronavirus piekt in Staphorst, Hersteld Hervormde Kerk grijpt in
- De coronadiscussie in christelijk Nederland: vechten of voeten wassen?
Meer over Corona »

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Misschien, nadat de spiegel van raadselen is verdwenen en wij van aangezicht tot aangezicht de geheimen gaan ontdekken, zal ik weten of deze ongeëvenaarde rijkdom uit God is of niet. Omdat het me steeds een beetje ergert, blijf ik er maar van af. De goede saus en vermeende weldaden ten spijt, blijft het voor mij niet te begrijpen dat mensen die zeggen dienstknechten van de Heer te zijn, zich in deze luxe baden. Zie je Jezus rijden op een Ezel? Tegenover kerkleiders die gedragen worden in een met goud en brokaat gedrapeerde draagstoel?
Arme schapen die zulke 'herders' volgen! Wij mogen van Jezus op zieken de handen leggen voor genezing, maar handen op vliegtuigen leggen voor roestverwijdering? Wat dit alles met het evangelie te maken heeft, is me een raadsel. En toch zijn er altijd weer van die beïnvloedbare stakkers die er intuinen! En wie het vaccin ziet als teken van het beest, heeft niets begrepen van het boek Openbaring.
300.000.000 euro/dollar?

Uiteraard belastingvrij?
Toon meer reacties (1)