Roelof Bisschop tijdens het rondetafelgesprek
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

15 september 2021 door Geerten van Breugel

SGP bespreekt transgenderwet met deskundigen: "Over gevolgen is nauwelijks nagedacht"

Als het aan het demissionaire kabinet Rutte-III ligt, moeten volwassenen en jongeren makkelijker van geslacht kunnen veranderen. De SGP zet bij de “klakkeloze doorvoering van deze ideologische agenda” haar vraagtekens en organiseerde een rondetafelgesprek. SGP-Kamerlid Roelof Bisschop: “Als je dit voorstel doorvoert, zijn de maatschappelijke gevolgen groot.”

Je weet zelf het beste wat je geslacht is, betogen de voorstanders van de wetswijziging, en dat weet je ook al als je een jongere bent. En dus moet de deskundigenverklaring geschrapt worden en moeten kinderen jonger dan 16 jaar ook hun geslacht kunnen aanpassen.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Het is absoluut krankzinnig wat er nu in onze maatschappij gaande is. “Je weet zelf het beste wat je geslacht is, betogen voorstanders van wetswijziging”. Dat zou zo moeten zijn, als je naar je eigen geslachtsorgaan kijkt. Maar God mag kennelijk niet meer bepalen wat iemands geslacht is, want de zgn. autonome mens denkt dat hij/zij het beter weet. Daarmee wordt de scheppingsorde genegeerd. Tot welke dramatische maatschappelijke gevolgen dit zal leiden, zal de toekomst uitwijzen.Genderdysforie is een nood, dat weet ik heel goed, maar het is een door de boze geïnspireerd waanidee met de bedoeling om Gods scheppingsorde te ondermijnen. Hopelijk gaat men dat eens inzien voordat het te laat is. Overigens kan men van genderdysforie verlost worden (maar niet door psychologen want die hebben geen zicht op de geestelijke wereld). Het gaat om een geestelijke strijd (Ef. 6: 12 t/m 18).
Toon meer antwoorden (3)
Toon meer reacties (9)