Danny Soto
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

17 september 2021 door Patrick Simons

God verraste drugscrimineel Danny op wonderlijke wijze: "Ik lag te baden in het zweet"

Als kind opgroeien in een angstcultuur en bij het volwassen worden steeds dieper wegzakken in de wereld van criminaliteit, seks, geld en macht. Het is het waargebeurde verhaal dat Danny Soto de afgelopen weken vertelde tegenover CIP.nl. Maar daar houdt het gelukkig niet op. In het boek ’De Grote Ommekeer’ vertelt hij namelijk dat zijn leven een verrassende wending kreeg. Vandaag vertelt hij in het derde en laatste deel van deze interviewserie hoe God op indrukwekkende wijze ingreep en zijn leven totaal veranderde.

Danny bezit op een bepaald moment van zijn leven alles wat zijn aardse hart begeert: geld, macht, vrouwen en aanzien. Maar toch is er nog steeds die angst voor de dood en voor God die hij heel zijn leven al met zich meedraagt. Bovendien raakt hij steeds meer teleurgesteld in het leven, zo vertelt hij. ”Dat ging op een gegeven moment zo ver dat ik nergens meer zin in had. Ik raakte depressief en had nergens meer zin in. Zelfs seks, wat ik tot die tijd heel belangrijk vond, kon me niet zoveel meer schelen. Ik had de mooiste beschikbare vrouwen om me heen, maar ik taalde er niet naar. Als ik een dure auto wilde kopen kon dat. Maar ik had er geen zin in. Ik kon in die tijd alles krijgen wat ik graag wilde en toch was ik verre van gelukkig. Ik was verdoofd geraakt door mijn eigen bestaan, materialisme en geld. Alles ging me steeds meer tegenstaan in het leven dat ik leidde in het drugskartel, de portierswereld en het nachtleven. Totdat ik eigenlijk alleen nog maar bezig was met de vraag hoe ik met dat leven kon stoppen en een nieuw leven kon beginnen.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Danny Soto
- Danny Soto was pooier: "Het ergste is nog dat ik het meisje de schuld gaf"
- Danny Soto werd als kind wonderbaarlijk genezen: "Ik zou niet ouder dan 18 worden"
Meer over Danny Soto »

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Halleluja, prijs God, die mensen vergeeft en een nieuwe kans geeft. Alle glorie voor Hem! Alleen door Jezus!! Gods zegen broeder en bedankt voor het getuigenis.????????????