Elmer en Hannah Verweij
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

22 juli 2021 door Jeffrey Schipper

Elmer en Hannah gaan van Barneveld naar Portugal: "God gaf ons een profetie"

“Familie en vrienden loslaten doet pijn. Maar dat kan erbij horen in Gods koninkrijk. We zijn niet geroepen voor de makkelijkste weg.” Elmer en Hannah Verweij zitten momenteel in een spannende fase. In augustus vertrekken zij namens CAMA Zending met hun vier kinderen Salomé, Thomas, Michaël en Naomi van hun woonplaats Barneveld naar Portugal. CIP.nl sprak met Elmer en Hannah over hun zendingsdroom, familie loslaten en een bijzondere profetie.”

Elmer en Hannah leerden elkaar online kennen. Gek genoeg liepen de dates op niets uit. “We zijn wel bevriend geraakt”, vertelt Hannah. Zij kreeg verkering met een ander. Maar Elmer had wel degelijk een oogje op haar. “Ik ging voor een half jaar naar Canada, om familie op te zoeken en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Op mijn afscheidsfeestje hoorde ik dat Hannah het had uitgemaakt met haar vriend. Ik had alles al geregeld, dus ik moest wel naar Canada.” Hannah: “Achteraf was dat heel helpend. Op afstand hadden we per e-mail de ruimte om elkaar beter te leren kennen en hadden we verdiepende geloofsgesprekken.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

P
Ik krijg iets door van 1.5? Dat noem ik nou geen bijzondere profetie. Om op basis daarvan met 4 kinderen in geloof op stap te gaan, dat noem ik wel bijzonder.
Ik vraag me af waarom de Heer Zich in 2021 zou bedienen van onbegrijpelijke breed interpreteerbare enigmatische boodschappen ("christo-cryptogrammen") en dito opdrachten.
Zag iemand het spandoek rechts boven het hoofd van Hannah? Wat staat daar op geschreven?