Sander Wassink
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

28 juli 2021 door Patrick Goede

Sander Wassink gelooft dat God grote wonderen gaat doen in Nederland

“Er komt een grote opwekking in ons land!”, het is een populaire kreet die om de zoveel tijd opgaat in kerkelijke kring. Schrijver Sander Wassink lijkt op dit gegeven in te spelen met zijn boek ‘Opwekking in Nederland; Geloof je het zelf!?’. Want verwachten we als christenen nog steeds een opwekking of zijn we cynisch geworden door de vele grote woorden van sprekers en evangelisten? En hoe ziet die opwekking er dan precies uit? CIP.nl zocht Sander Wassink op en voelde hem aan de tand.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

H
Ik hoop en bid dat ik opwekking mag meemaken in mijn generatie, en het ook als zodanig mag herkennnen. Mooi Sander, dat je ons aanspoort om te wandelen in en gevoelig te zijn voor de Heilige Geest.
N
Voorlopig is er geen opwekking maar een afwekking ,Nederland zegt massaal God vaarwel. Er komt inderdaad een dag dat iedereen op aarde zal erkenen dat Jezus heer is . We kunnen ons misschien beter afvragen waarom hier onze landgenoten God vaarwel hebben gezegt, misschien ligt het wel aan de absurde verdeeldheid tussen christenen ,met als uiting daarvan het waanzinnige aantal kerkgenootschappen .Als men 1 in de Geest zou zijn dan valt deze situatie niet te verklaren .
W
Het proces van oude naar nieuwe wijnzakken.
Toon meer antwoorden (2)
Toon meer reacties (7)