Ruben en Eveline - Zwanger &SZO
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

24 augustus 2021 door Nienke Alblas

Eveline en Ruben kregen twee wonderbaby's (en de dokter geloofde hen niet)

Vroeg in hun huwelijk kregen Eveline en Ruben Kok (33) te horen dat ze geen kinderen konden krijgen. Eveline was vervroegd in de overgang, maar raakte tegen de verwachting van de artsen in niet één, maar twee keer in verwachting van een baby. Het proces rondom de zwangerschappen was niet makkelijk voor de jonge ouders. "We zijn zo gewend in het leven om ons ergens voor in te spannen en daar naar beloond te worden."

"Ik vond het wel een beetje vreemd, toen ik een heel bakje zalm had leeggegeten", vertelt Eveline over de dag dat ze ontdekte dat ze ondanks haar diagnose met prematuur ovarieel falen in verwachting was. "Omdat ik in de overgang was, werd ik niet ongesteld en wist ik dus niet wanneer ik een test moest doen. Al een paar keer eerder had ik een test gedaan, omdat ik geloof had dat ik in verwachting zou raken." Samen met haar man Ruben besloot ze een test te doen. Het onmogelijke leek gebeurd te zijn: Eveline was zwanger.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

M
Geweldig! Wat een mooie getuigenis van het resultaat van vast te houden aan God's woord (Zijn beloften) en tegelijkertijd in Hem vertrouwend te rusten ! Gefeliciteerd met jullie 2 wonderkinderen! God is zo goed!
R
Mooi stel zijn jullie! Wat een prachtige getuigenis van wat God kan doen.
L
Elke keer als ik zoiets lees sta ik opnieuw stil bij hoe Groot God is. Bij Hem is niets te wonderlijk. Dan durf ik weer extra te geloven in het genezen van ernstig zieke mensen om mij heen om mij heen.
Toon meer reacties (2)