Nico ‘t Lam
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

29 juli 2021 door Patrick Simons

In Nico's jeugd ging het niet over God: "In de kerk vroeg niemand of ik Jezus kende"

Nico ‘t Lam groeit op in een christelijk gezin en blijft ook zelf trouw naar kerk gaan. Maar, zo vertelt hij nu, hij kende de Heere Jezus niet. Als daar verandering in komt, kost hem dat heel veel. Hij gaat een totaal ander leven leiden, stopt met tal van gewoontes, raakt vrienden kwijt en zelfs zijn huwelijk loopt stuk. Dat zorgt er weer voor dat een voorganger Nico niet wil dopen en dat hij in een diep dal terecht komt. Maar in dat dal is hij nooit alleen: “God was daar nadrukkelijk aanwezig. Ik heb me geen seconde afgevraagd of dit het allemaal waard was.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

J
Mooie getuigenis.
M
Prachtig. Weet wat nou zo mooi is van een levens veranderende getuigenis? Je kan er niet over discussiëren omdat het zijn levensverhaal is. Amen
H
Wat een mooi getuigenis. En verfrissend om het volle evangelie te horen in dit getuigenis. Een ieder die gelooft heeft Hij macht gegeven om kinderen van God te worden (Johannes 1:12). Bij een oprecht geloof hoort ook de overgave aan Zijn Woord. Dat is de Waarheid die nog maar zelden gehoord wordt tegenwoordig.Een duidelijk getuigenis van wandelen op de smalle weg.
Toon meer reacties (9)