Samuel
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

29 juni 2021 door Redactie

Vermiste Nederlandse evangelist nog niet gevonden: "We hadden gehoopt op een wonder"

De in Italië vermiste Nederlandse evangelist Samuël Boujadi is nog niet gevonden. Een driedaagse zoektocht van christelijke vrienden die in alle haast vanuit Nederland afgereisd waren heeft helaas niet het gehoopte resultaat opgeleverd, zo geeft Daniël van Deutekom te kennen in een filmpje dat hij deelt op zijn Facebook-pagina.

Boujadi is sinds vrijdag vermist. Hij was met een vriend op vakantie in Italië en besloot om te zwemmen in een groot meer. Hij keerde niet meer terug uit het water waarna er een grootschalige zoekactie op touw werd gezet. Helaas was dat zonder resultaat. Johan Kok, voorganger van de Family Church in Nijkerk, reisde samen met Daniël van Deutekom en Baruch van Beek af naar de de plek des onheils. Samen met de al aanwezige Jack Schreudering zochten ze drie dagen naar het lichaam van de vermiste evangelist.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

K
Zoals Kosse Jonker gisteren al uitlegde: je kunt niet zomaar een opdracht aan de 12 discipelen 2000 jaar later jouw opdracht maken in een bijzondere situatie. Natuurlijk mag je hopen op het wonder dat Daniel nog leeft. Maar iets meer bescheidenheid en overgave aan Gods leiding zou mijns inziens beter passen bij de situatie. En dat komt ook een stuk geloofwaardiger over naar mensen die niet geloven.
Kees en kosse helemaal mee eens. Vraag me altijd af waarom de extreme dingen opzoeken.

Toon meer antwoorden (4)
Toon meer reacties (4)