Dick en Herma Gorter
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

14 juni 2021 door Hendrina de Graaf

De vrouw van Dick (62) is ernstig ziek: “Ik denk weleens: vanavond bid ik niet”

Het glas zit bij hem altijd halfvol. Ook toen zijn vrouw ziek werd. Inmiddels ligt ze volledig op bed, tot vrijwel niets in staat. Er is weinig kans op herstel. Dick Gorter (62): “Het grootste geheim in het geloof is het lijden.”

In de achtertuin van zijn Apeldoornse woning doet Dick het verhaal. Herma is er niet bij. Ze ligt boven, op bed en kan slechts even praten als de foto gemaakt wordt. Elke prikkel is er één te veel. Die besteedt ze liever aan een gesprek met één van de kinderen.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

H
Ontroerend. Wat een weg Dick en Herma. God bless you!!
H
Sterkte toegewenst voor uw beiden en herstel voor Herma. Dat jullie Gods nabijheid en Liefde mogen ervaren in deze moeilijke tijden. God ziet zeker jullie harten en hoort jullie gebeden. Verhoring is soms een kwestie die wij niet altijd kunnen doorgronden. We mogen God wel altijd blijven verbidden en hopen op een wonder.Voor alle lezers zou ik willen zeggen, wanneer u dit artikel hebt gelezen, bidt dan a.u.b. voor Dick en Herma! Bidt voor een wonder van herstel en voor Zijn vertroosting, nabijheid en Liefde voor Herma en Dick.
A
Heel veel sterkte we zullen bidden voor genezing en de nabijheid van onze Hemelse Vader
Toon meer reacties (8)