Benaiah
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

03 juni 2021 door Benaiah

Leven als in de dagen van Noach: streven naar een onaantastbare en onsterfelijke, supermens

We zijn amper drie maanden verder nadat ik schreef over Dolly, druiven en gemodificeerde tweelingen. Inmiddels is er meer dan een enkel schaap over de dam. Het complete hek is zojuist weggeblazen.

Afgelopen week onthulde een internationaal team van wetenschappers in de Cell Journal hun succesvolle poging om een stabiel embryo van een makaak-aap en een mens te ontwikkelen. Een experiment dat volgens hun eigen zeggen, belangrijke gevolgen kan hebben voor de ontwikkeling en vervanging van organen. Men wijst daarom op de zogenaamde ‘chimerische competentie’ van menselijke stamcellen (daarover zo meer). Opvallend genoeg overleefden de geïmplanteerde, menselijke cellen niet alleen, ze vermenigvuldigden zich en begonnen verschillende cell-lijnen te ontwikkelden binnen de samengestelde embryo’s.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

J
Amen! Maar net zoals God destijds kwam met het oordeel van de vloed, zo zal God ook opnieuw komen met Zijn oordeel om te voorkomen dat deze ingrijpende veranderingen in de mens doorgang zullen vinden en deze de schepping zullen gaan overheersen. Gods oordeel is nabij.
I
Het is juist een geweldig goed artikel, bijbels gefundeerd en iedere christen zou dit moeten lezen. Het is de lijn van zonden, die door de hele Schrift doorloopt, steeds duidelijker wordt en steeds satanischer wordt tot de oordelen, beschreven in het boek Openbaring.

J
De mens regeert...zo is de gedachte. God niet meer nodig,...de mens is machtig. Wie hoog klimt kan laag vallen zal ik maar zeggen. Maar dat heeft "de wereld" niet in de gaten. Ga rustig je gang beste wetenschappers, maar God heeft het laatste woord.

Toon meer reacties (19)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen