Florens van der Spek
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

01 juni 2021 door Redactie

Jezus Leeft zorgt voor frustratie bij BEAU: "Je moet je mond een keer houden"

Maandagavond vond er in talkshow BEAU een flinke discussie plaats over al dan niet vaccineren. Daarbij was ook Jezus Leeft-lijsttrekker Florens van der Spek aanwezig. Hij gaf aan tegen vaccineren te zijn. Het gesprek verliep niet altijd even vriendelijk. Presentator Beau van Erven Dorens irriteerde zich zichtbaar en viel hard uit tegen Van der Spek: "Je moet gewoon je mond een keer houden." 

"Je kan wel blijven lachen, maar als ik je vraag om je mond te houden moet je gewoon je mond een keer houden," zei Beau.

Van der Spek zat met een geopende Bijbel aan tafel bij de talkshow: ”De Bijbel zegt heel veel over angst. De Bijbel leert dat we niet moeten vrezen. In 1 Johannes 4:18 staat: ’Er is in de liefde geen vrees, maar de volmaakte liefde drijft de vrees buiten. Want de vrees heeft pijn en die vreest is niet volmaakt in de liefde’. Dat is de voornaamste reden dat ik mij niet laat vaccineren. Ik heb de liefde van God leren kennen en ben nergens meer bang voor. Als ik sterf, heb ik eeuwig leven, het paradijs is mij beloofd. Ik ben niet bang en hoef geen angst te hebben voor corona.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

Ik vroeg mijzelf af: heb ik angst voor Corona en laat ik me vaccineren of heb ik angst voor het vaccin en laat ik me niet vaccineren? Met deze vraag ging ik naar mijn Heer. En Hij antwoordde mij. Vertrouw op Mij. Het gaat niet om wel of geen vaccinatie, de vijand is eropuit om de Eenheid onder Gods kinderen weg te roven. Laten we daarvoor waken. Neem het vaccin wel of niet, maar waak voor verdeeldheid. Want als wij Eén zijn (en er staat dat Hij dat zelf zal regelen) worden we gevaarlijk voor de vijand die rondgaat als een briesende leeuw...
H
Steengoed hoe Florens rustig bleef glimlachen en elke tegenwerping van de ‘vaccin-adepten’ aangreep om zijn standpunt en vertrouwen in God uit te leggen!!Voorbeeldig hoe Beau nadien door het stof gaat.
Toon meer reacties (55)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen