Kaag
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

26 mei 2021 door Patrick Simons

Conflict Israël zorgt ook in Nederland voor spanningen; ontwikkelingsgeld ging naar terreurgroep

Het conflict in Israël zorgt ook in Nederland voor de nodige problemen. Zo staan Mark Rutte en Sigrid Kaag, de leiders van de grootste partijen recht tegenover elkaar. Dat terwijl ze elkaar nodig lijken te hebben voor het vormen van een nieuwe coalitie. De acties van Kaag liggen bovendien opnieuw onder een vergrootglas vanwege het financiëren van terroristische organisaties in Palestina.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

F
Het is toch wel erg naief gedacht dat 'ontwikkelingshulp' aan de Palestijnen zomaar goed terecht komt. een gebied waar Hamas het voor het zeggen heeft!
W
Rutte kwam terug op het incident en stelde dat Kaag gelijk had? Deze twee voorvechters van de medische dictatuur gaan struikelen over het struikelblok Israël. Zal het een steen des aanstoots worden? En waarom geeft Rutte Kaag gelijk? Kaag, getrouwd met een voormalig Palestijns terrorist, is vol met haat jegens Israël.
T
Kaag moet uitzoeken hoeveel belastinggeld in de zakken van Hamas is terecht gekomen.Dit is niet een simpel delict, zoals Kaag het wil afdoen maar een misdrijf.

De verantwoordelijken moeten dan ook aangepakt worden.

Hier is opzettelijk de andere kant opgekeken.

Vervolgens moet het bedrag dat Hamas onterecht verkregen heeft verrekend worden met de nieuwe "hulp". Onterechte ontvangen gelden wordt immers altijd door de belastingdienst teruggevorderd, en wel zonder betalings regeling! Enfin, dit kunnen we met Sigrid Kaag wel vergeten.Toon meer reacties (9)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen