Ruben Flach vrijdagavond Pinksterconferentie Opwekking 2021
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

21 mei 2021 door Nienke Alblas

Ruben Flach daagt christenen uit: "Geloven we nog in de kracht van Jezus?"

"Nu is het tijd voor de kerk van Jezus om op te staan in Zijn naam. Maar geloven we nog in Zijn kracht?", vraagt Ruben Flach. Hij heet vrijdagavond kijkers uit het hele land welkom op de digitale Pinksterconferentie Opwekking 2021. De dienst wordt live uitgezonden vanuit de Zonnehal in Vierhouten. In de aanbidding wordt niet alleen muziek, maar ook dans en kunst betrokken. "Wat een krachtige naam is het! Er is iets met Zijn naam, de naam van Jezus", opent de directeur van Stichting Opwekking het 51ste Pinksterconferentie.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Opwekking 2021
- Jan Pool heeft een boodschap voor wantrouwende christenen in coronatijd
- Henk Stoorvogel deelt krachtige boodschap: "We hoeven ons niet op te werken naar de hemel"
- Joseph Dimitrov genas terwijl hij uitbehandeld was: "Er is kracht in de naam van Jezus"
- Mark Stoorvogel stelt christenen een confronterende vraag: "Hoe fel schijnt jouw licht?"
- David de Vos legt uit waarom God door ons heen wonderen doet: "We zijn gewone mensen, met een buitengewone God"
Meer over Opwekking 2021 »

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

H
Helaas zie ik waarschijnlijk goedbedoeld maar een half en eenzijdig evangelie. De beloften van God worden maar toegeeigend alsof het een goedkoop snoepje uit de automaat betreft. Iedere belofte in de Bijbel heeft ook zij eigen voorwaarde. Ik geloog zelf zoals een voorganger het vroeger mooi verwoordde; "het kost je niets en tegelijkertijd kost het je alles". Als je echt van Jezus houdt ga je ook leven zoals Jezus het van ons verlangt. Dan draait het niet meer om het IK met het arglistige hart, maar dan draait het Evangel om God en onze naasten.
W
Peter Overduin

Quote: Zolang we onze focus op Jezus houden en hem boven onszelf verhogen, zal de kracht van de zalving in ons niet vrijkomen.Je kraamt Wartaal uit. Hij is nog steeds De Leidsman en Voleinder van ons geloof, zonder Mij kun je niets. (Joh. 15)
A
@ Peter Overduin Mogelijk heeft dit te maken door uw geloof in esoterische leer, waarbij u christus als een universeel te bereiken bewustzijnstoestand ziet en niet als een titel die aan de Here Jezus is voorbehouden. Dit maakt ook dat u Jezus niet 'boven uzelf zult verhogen', terwijl dit wel is wat de Bijbel leert. (oa. Fil 2:9-11) Mocht u besluiten dit wel te doen, zult u zeker rust vinden voor uw ziel. Gods zegen.
Toon meer reacties (4)