mathijs
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

10 mei 2021 door Mathijs van der Tang

Laat het Nationaal Comité leren van de Tweede Wereldoorlog

“Zeer ongepast.” Dat was de opvatting van het Nationaal Comité 4 en 5 mei over de poster van Baudet. Die poster bekritiseerde de inperking van vrijheid door coronamaatregelen op bevrijdingsdag. Het Comité kon rekenen op brede instemming. Het CIDI was boos. Linkse politici boos. Arendo Joustra boos. Mathijs van der Tang boos. De FvD-top boos. Heel Nederland boos. De ene plaste nog mooier over Baudet dan de ander.

Het Comité had met recht kunnen opmerken dat de huidige overheid juist groot compliment verdient. Zij zorgt voor haar volk. Het Comité had ook kunnen mopperen dat Nederland het enige Westerse land is waarin de bevolking te vrij en te ongehoorzaam is voor strenge coronamaatregelen. Vrijheid is nog geen vrijbrief voor opstandige ongehoorzaamheid.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

K
Een hoop verwijten aan het Comité 4 5 mei, maar de context ontgaat mij volledig. Ik kan er wel weer zelf naar gaan zoeken, maar als je zulke beschuldigingen uit, zou het toch wel wenselijk zijn dat je ze onderbouwd. Nu heeft het wel een heel hoog speculatief gehalte en kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat dit vanuit een bepaalde vooringenomenheid is geschreven.
D
Zeiken zeiken en nog eens zeiken.Easr waren jullie met dat gezeik toen die Marrokkaanse alles verstoorden.Was 1 keer op tv en dat was het.Links zeikt altijd nooit is het goed voor links.Moslim feesten die zijn nu in en daar hoor je ze niet over.Straks lopen we ook in een jurk.Want die kant gaan we op.Met die laffe verraders in Den Haag.Moslim migratie voor olie

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen