Derk Boswijk
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

28 april 2021 door Patrick Goede

CDA-Kamerlid Derk Boswijk: "Bid voor wijsheid bij keuze wel of niet vaccineren"

CDA-Kamerlid Derk Boswijk gaat in een video-interview dieper in op de coronamaatregelen en hoe hij daar als christen mee omgaat. Over het je wel of niet laten vaccineren als christen zegt hij: "Bid allereerst dat je de wijsheid krijgt om de juiste afweging te maken. Maar luister ook naar de overheid die boven ons gesteld is en de mensen die daarvoor gestudeerd hebben."

"Ik denk dat sommige generaties ten opzichte van andere generaties offers moeten brengen. Oudere generaties hebben ook heel veel voor onze generatie betekend waardoor wij nu in deze welvaart kunnen leven", zegt de 32-jarige politicus.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

CIP Video's
- Van der Staaij en Segers over Israëlisch-Palestijns conflict: "Partijen moeten met elkaar om tafel"
- CDA-Kamerlid spreekt zich uit tegen "buitengewoon trieste wetgeving" rond abortus
- CIP op het Binnenhof: "Ik denk dat bedenktijd bij abortus altijd goed is"
- Kees van der Staaij: "Denk goed na over het wel of niet nemen van een vaccin"
- Gert-Jan Segers: "Laat wat we zeggen over abortus doordrongen zijn van naastenliefde"
Meer over CIP Video's »

Reacties

De overheid op je blauwe ogen vertrouwen ??? Hmmm er staat ook in de bijbel uw kunt beter op de heer vertrouwen dan op de mensen??? En ja ik vertrouw op de heer en ik neem geen vaccinatie.ik heb zelf corona gehad en ben immuun waarom dan nog een vaccinatie?? Kan iemand mij es uitleggen hoe het kan dat er 20 mensen in India waren.waaronder 3 gevaccineerde die nu allemaal corona hebben opgelopen??? En de overheid vertrouwen??? Die niets anders doen dan liegen en bedriegen??? Ik vertrouw nog alleen op de heer

Amen
I
Dat er vanaf het begin (vorig jaar april) al gezegd werd door de overheid dat alleen prikken met (toen nog in ontwikkeling) een totaal nieuwe technologie de enige uitweg is, is toch vreemd? Artsen die met goedkope medicijnen mensen van de dood hebben gered werden en worden gecensureerd en met zeer hoge boetes bestraft. Mensen met een andere mening worden van social media geweerd. Politie en ME gaan als beesten tekeer tegen demonstranten. De bpoc2020 is zeer aan te bevelen om je eens goed te informeren over deze materie. Buiten parlementair....
J
Ook D. Boswijk is politiek correct. Zijn partijgenoot Hugo de Jonge is een bekende op Bilderberg conferenties. Zo ook afgevaardigden van de CU. De steenrijke, machtige en gesloten elite heeft het zéker gehad over coronabeleid. Dat ons kabinet gaat voor macht, blijkt uit hun disrespect t.o.v. P. Omtzigt. Zijn houding is bedreigend voor hun bestuurscultuur. Veel deskundigen waarschuwen tegen die vaccins, maar de politiek smoort ook hun geluid. Onze politieke leiders weten prima hoe ze aanmoeten met tegengeluiden. Alles draait om macht behouden!

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen