segers
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

19 april 2021 door Redactie

Gert-Jan Segers nuanceert uitspraken over Rutte: "Meer op de man dan op de bal"

Gert-Jan Segers heeft de uitspraken die hij begin april deed over demissionair premier Mark Rutte genuanceerd. Hij zegt teveel op de man in plaats van de bal te hebben gespeeld. Wel wordt samenwerking nog steeds uitgesloten.

De ChristenUnie spaarde Rutte na het debat over 'functie elders' voor Pieter Omtzigt en besloot een motie van wantrouwen tegen hem niet te steunen. Er volgde veel kritiek vanuit de achterban, waarna Segers twee dagen later stelde dat zijn partij geen deel meer uit wil maken van een kabinet met Rutte: "Er is gewoon teveel gebeurd", stelde hij in een interview met het Nederlands Dagblad. Het leverde een storm van kritiek op. Diverse VVD-prominenten schilderden hem af als een verrader.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

H
Slap verhaal. Volgens mij ziet hij in dat hij toch niet om Rutte heen kan.

Segers herhaald/bevestigde zijn uitspraak later nog eens expliciet, dus er was geen sprake van een uitspraak in in de hitte van de strijd.

Kijk naar Limburg en alle andere missers; met het verwijderen van Rutte los je het culuurprobleem niet op. Die zit te diep. Segers kon dat weten masr dacht makkelijk te kunnen scoren; erg onchristelijk.
Waar hebben we het over..............je wil gewoon niet regeren met iemand die stelselmatig liegt en wanneer hij betrapt wordt op liegen eerst nog stug volhoudt en na bewijslast zeggen dat hij het zich verkeerd heeft herinnerd.............

Iemand als Pinokkio Rutte mag gewoon niet aan het roer staan van welk land dan ook....
J
De man met een rubberen ruggengraat. Heb ik ergens gelezen, niet van mij zelf, hoor! Maar is wel toepasselijk op Gert Jan.!
Toon meer reacties (6)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen