Willem Ouweneel
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

15 april 2021 door Willem J. Ouweneel

Coronavaccins noemde ik een geschenk van God (en ik heb geen spijt)

Nog bijna elke dag krijg ik enthousiaste dankbetuigingen (per mail of mondeling) naar aanleiding van wat ik geschreven heb over Jaap Dielemans schadelijke huis-aan-huismagazine en over het nut en de noodzaak van vaccinatie. Maar ook krijg ik nog bijna elke dag vragen van mensen die twijfelen over vaccinatie en mijn raad vragen. Enkele van die vragen wil ik hier graag doorgeven.

Zo vertelt een vragensteller mij over zijn voorganger, die in een preek gezegd heeft dat je je niet hoeft te laten vaccineren, maar dat je gewoon op Jezus moet vertrouwen. Nu, vertrouwen op God, op Jezus, is enorm belangrijk. Maar wat houdt dat in? Ik stel altijd deze wedervraag: gaat een voorganger die zoiets zegt, ook nooit naar de dokter of de apotheker? Zo ja, waarom vertrouwen ze in hun ziekte niet gewoon op Jezus, en laten ze dokter en apotheker niet terzijde? Iemand die mij ooit vroeg of het wel bijbels was om naar de dokter te gaan als je ziek bent, vertelde mij later dat hij buitengewoon gesticht was door mijn prompte antwoord: ‘Jezus heeft zelf gezegd: “Zieke mensen hebben een dokter nodig”’ (Matt. 8:12). Kan de dokter je dan genezen? Niet letterlijk: in zekere zin kun je zeggen dat het lichaam altijd zichzelf geneest. Maar in veel gevallen heeft het lijf daarbij een helpende hand nodig, anders gaat het aan de ziekte te gronde.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Willem Ouweneel
- Coronavirus: storm in een glas water of teken van de eindtijd?
- Waarom de coronapaniek mij beangstigt: met een kanon wordt op een mug geschoten
- De 'eindtijdkrant' van Jaap Dieleman: een klap voor fatsoenlijke bijbeluitleg
- De zondagsheiliging: wat moeten we ermee?
- De Nashvilleverklaring: wel of niet ondertekenen?
Meer over Willem Ouweneel »

Briefwisseling coronavaccin
- Slotbrief voorstander coronavaccin: ‘Er is meer aan de hand dan een griep'
- Slotbrief criticus coronavaccin: 'Vaccineer voorlopig gewoon niet'
- Arts reageert opnieuw op criticus coronavaccin: 'Loop een dag mee op een corona IC-afdeling'
- Criticus coronavaccin en onderzoeker reageert op arts: 'Coronacijfers zijn misleidend'
- Arts reageert op tegenstander coronavaccin: 'Miljoenen mensenlevens zijn door vaccinatie gered'
Meer over Briefwisseling coronavaccin »

Reacties

S
1) Geachte heer Ouweneel,

Ik heb uw commentaar met stijgende verbazing en ontzetting gelezen. We hebben het hier over genetische manupilatie en geen vaccins in de traditionele zin! Ik volg en lees veel internationale info hierover en veel medische en andere specialisten waarschuwen ernstig tegen dit 'vaccin'! We zien in steeds toenemende mate wat het uitwerkt. Maar dit 'vaccin' voorkomt niet dat men weer corona krijgt en andere kan besmetten (zelfs de WHO bevestigt dit). Zogenaamde schijnveiligheid.
H
Ongelofelijk dat zo’n man, zoveel meer de waarheid aan zijn zijde denkt te hebben. Misschien ietsje minder, iets nederiger?! Daarnaast zou ik maar wat minder vertrouwen hebben in de farmacie! Wat mij betreft zou je met een beetje boerenverstand al zien dat het allemaal niet klopt! Daarnaast zijn er steeds meer artsen die zich WEL VERDIEPEN in de materie!

Kijk de linken eens echt volledig

https://www.bitchute.com/video/zr04GsUupOwk/

https://www.bitchute.com/video/6MIJEqMJmXWu/

https://www.bitchute.com/video/xMci2517l8M6/
m
ik hoor toch van christelijke dokters een ander verhaal wereldwijd over dit vaccin, ook dat je geen corona of wel andere mensen niet meer kunt besmetten is ook niet bewezen in tegendeel mensen kunnen alsnog de corona, krijgen. Een dokter in Canada heeft alarm geslagen vanwege de bijwerkingen van dit vaccin wat hij ziet in zijn praktijk. Om dit vaccin te nemen is een risico net zo goed als met medicijnen in te nemen. OmJaap Dieleman magazin gevaarlijk te noemen vindt ik erg ver gaan
Toon meer reacties (41)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen