prosman
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

06 april 2021 door Henk-Jan Prosman

Politiegeweld in Nederland heeft ingrijpende gevolgen

De afgelopen week was het land in rep en roer nadat een treiterjournalist van Powned belaagd was door een kerkganger. De pers raakte niet uitgepraat over deze vorm van geweld. Maar er is deze dagen nog een andere manifestatie van geweld waar de politiek correcte journalistiek nauwelijks in geïnteresseerd is: ik bedoel het politiegeweld bij de anti-lockdown demonstraties.

De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie van theoloog Pieter Kuit en zijn dochter Jade heeft inmiddels al meer dan vijftig agenten gehoord en de getuigen blijven binnenkomen. Meer dan twintig getuigenverklaringen zijn al gepubliceerd op de website van de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Henk-Jan Prosman
- Ik ervaar groeiend ongemak met de opstelling van Kees van der Staaij
- Waarom ik als christen een zekere sympathie heb voor complottheorieën
- Wat dominee Henk-Jan Prosman mist tijdens deze coronacrisis
- De overheid houdt ons een angstscenario voor: doen of doodgaan
- Is het 'Baudet-evangelie' echt zo schadelijk als CGK-predikant ons wil doen geloven?
Meer over Henk-Jan Prosman »

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

R
Verontrustende berichten...! Waar is de politie gebleven in de rol van de 'veldwachter'? Criminelen moeten opgepakt worden; overlastgevers wellicht ook, maar vredebewarende demonstranten? Gewone burgers die (terechte) twijfels hebben bij het beleid van de overheid? Is dat geen grondwettelijk recht meer?

Politie, let op uw saeck!
C
Beste ds. Prosman,

Hartelijk dank voor dit artikel!

Een vriendelijk en dringend verzoek: Wilt u dit ook laten opnemen in het Reformatorisch Dagblad? Hopelijk gaan dan de ogen van een heleboel mensen open die nu nog in de waan leven dat onze overheid het goede met ons volk voorheeft.

N
Het is nog veel erger ,de politiek speelt onder 1 hoedje en is zelfs opdracht gever van het politiegeweld .Zo is er een foto ,waarop de romeo's uit het torentje vandaan komen ,tijdens een virus waarheid demo. Blijkbaar hadden ze persoonlijke instructie gekregen. Even later stonden ze mensen van achter op hun hoofd te rammen ,die nietsvermoedend op een bankje zaten! Ik ben het niet eens met die demonstratie ,maar de regering van dit land deugd ook niet ,het is goed dat Segers er afstand van genomen heeft en niet langer vuile handen wil maken.
Toon meer reacties (16)