Kaag
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

18 maart 2021 door Redactie

'Christelijk blok' verliest zetels; VVD, D66 en FVD grote winnaars verkiezingen

De christelijke partijen hebben bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer de schade beperkt weten te houden. Alleen het CDA verliest zetels; SGP en ChristenUnie lijken hun aantal zetels te behouden, al zal een aantal christelijke Kamerleden afscheid nemen. Grote winnaars van de verkiezingen zijn VVD, D66 en Forum voor Democratie, de linkse partijen verliezen flink. Dat blijkt nadat driekwart van de stemmen geteld is. De christelijke invloed op het kabinet lijkt minder te worden. 

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Verkiezingen 2021
- Lilianne Ploumen (PvdA) opent aanval op christelijke politici in slotdebat
- Derk Boswijk wil namens het CDA de Kamer in: "We zijn te bescheiden geweest over ons geloof"
- Het christelijke verkiezingsdebat: dit waren de hoogtepunten
- Volgens Alain Verheij bestaat christelijke politiek niet: "Christenen moeten zich niet blindstaren op abortus en euthanasie"
- Verkiezingsprogramma SGP: pleidooi voor leven, gezin en Nederland
Meer over Verkiezingen 2021 »

Reacties

G
Diep triest te moeten constateren dat de partijen die staan voor afbraak, zowel in leven als bij dood.... nog meer vertrouwen krijgen van kiezers. Arm Nederland wat zo overduidelijk zijn rug keert naar God. Wat rest is bidden, voor dit land, voor zijn bewoners maar bovenal voor een spoedige terugkeer van de Here Jezus.
W
De geest van izebel is met minister Kaag van D66 erg actief in ons land. Velen zien het niet. Maar deze Kaag die abortus tot in de derde wereld propageert, kinderen vermoord in de moederschoot, getrouwd is met een Palestijnse extremist, terroristen financiert, doet zich voor als een engel. Ga in gebedsstrijd voor ons land!!
J
We kunnen ons alvast voorbereiden op het ter discussie stellen door D66 van de vrijheid van (christelijk) onderwijs (art 23), ethische zaken als levensbeëindiging, meer macht naar de EU en bovenal Israël bekritiseren bij monde van Sjoerd Sjoerdsma.
Toon meer reacties (22)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen