Sarina Brons-Arjet Borger-Mirjam Both
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

17 maart 2021 door Jeffrey Schipper

Wordt het tijd voor een gesprek over bloot? Drie christenen geven antwoord

Het stof is neergedaald nadat meer dan 100.000 mensen een petitie tegen het nieuwe kindertelevisieprogramma Gewoon Bloot ondertekenden. Wordt het tijd dat christenen in de spiegel kijken? Wordt er in eigen kring te weinig over de seksuele ontwikkeling van kinderen wordt gesproken? Drie deskundigen die hierover eerder veelvuldig hebben gesproken en geschreven geven antwoord.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Het is typisch dat als er geheime naaktscènes van personen openbaar gemaakt worden en via de social media verspreid worden, niemand dit leuk vindt en ze er bijna niet vanaf krijgen, en dan moeten kinderen hiermee geconfronteerd worden via de school. Vreemd!!
Het enige antwoord dat ik goed vind en past in het opvoeden van kindereren is die van Merjam Both het is Bijbels! En ik weet en geloof dat de verantwoordelijkheid van het opvoeden aan de ouders hun kinderen ligt, niet bij anderen. En ik stem samen mee met al de andere mensen die tegen deze schaamteloze tv programma zijn.
P
Vraag in de inleiding: "Wordt er in eigen kring te weinig over de seksuele ontwikkeling van kinderen wordt gesproken?" - Die vraag leidt af van waar het om gaat. Het programma gaat niet over "gesproken", maar over "getoond". Dat is nogal een verschil.
Toon meer reacties (3)