Gert-Jan Segers
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

17 maart 2021 door Jeffrey Schipper

Gert-Jan Segers: "Fixatie op het aantal kerkgangers is echt onbegrijpelijk"

"Twee weken geleden werd mijn moeder tachtig jaar. Op zo'n moment zou ik haar willen omhelzen. Toch doe ik dat niet, want ik wil haar niet in gevaar brengen." In de Tweede Kamer, in de kerk en op bezoek bij zijn moeder; Gert-Jan Segers wordt overal met de coronacrisis geconfronteerd. Adviseert hij net als demissionair premier Rutte uitsluitend onlinediensten? Lijken Nederlanders te veel op het klagende, Joodse volk in de woestijn? En wat is zijn boodschap aan wantrouwende christenen zoals evangelist Jaap Dieleman? In deze drukke verkiezingstijd beantwoordt de ChristenUnie-lijsttrekker een aantal vragen.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

J
Overheden, zo ook onze overheid staan onder invloed van hogere machten als de VN, het World Economic Forum en de Bilderberg groep. Zij proberen via bijeenkomsten en lobby hun ideeën over te brengen bij politici. Begrippen als The Great Reset en Build Back Better komen ook uit die hoek. Zij grijpen Covid 19 aan als een soort start van een wereld geleide politieke agenda. Allemaal in één richting. Ik beweer niet dat onze overheid een dubbele agenda hanteert, maar bij de Christenunie/Segers hoor je nooit iets over dergelijke ontwikkelingen.
M
Meneer Segers gaat mee in de vergelijking van het klagen in de woestijn, en heeft ondertussen blijkbaar niet in de gaten dat hij volledig meewerkt aan het in slavernij brengen van de burgers. Hij is doof voor de roep van mensen in hun noden. Dat is geen klagen, heer Segers, maar vragen om ook gehoord te worden. Met mensen als u, zal Nederland ten onder gaan in de dubieuze praktijken van wereld omvattende instituties. Deze hebben niéts met individuele burgers op. De heer Segers kan echter uitstekend met hen samenwerken.
W
Nico Hoogland; Iedereen die oud is omhelzen is dodelijk? Wat zegt u nu toch? U zaait angst. De bewezen IFR is nog steeds max 0,23% Houdt u zich alstublieft aan de feiten. Daarnaast blijft het belangrijk dat we met elkaar in gesprek blijven, is de moeder van Gert jan bang dat ze dood gaat als haar zoon haar een knuffel geeft, omhels haar dan niet, maar is ze daar niet bang voor doe het dan wel. Momenteel zie ik meer ouderen overlijden in eenzaamheid die snakten naar een knuffel maar niet kregen
Toon meer reacties (14)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen