Ceder
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

08 maart 2021 door Redactie

Kandidaat-Kamerlid Don Ceder onder vuur na uitspraken over bedenktijd abortus

Don Ceder, de nummer vier van de kandidatenlijst van de ChristenUnie voor de Tweede Kamer, is afgelopen weekend behoorlijk onder vuur komen te liggen. In een interview met schrijver en publicist Kemal Rijken pleitte hij in het programma Amstelpolis voor het behoud van de vijf dagen bedenktijd bij abortus, ook in het geval van verkrachting. Hier werd furieus op gereageerd.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

Nogmaals, als je een kleinigheid bij bol.com koopt, heb je wel bedenktijd en kun je de bestelling alsnog ongedaan maken. Verder moeten de ‘tolerante’ dames en heren maar eens een langer lontje hebben. Want tolerant moet je ook zijn tegen iemand die een mening heeft waarmee het falikant oneens bent.
F
Hoe is het mogelijk dat er nog kerkgangers zijn die op politieke partijen als D66 en Groen Links stemmen als je dit soort reacties van Pia Dijkstra en Corinne Ellemeet leest? Onverenigbaar!
J
Ik vind je een held, Don Ceder!

Het gaat om een botsing tussen Licht en duisternis. Van het laatste krijgen we steeds meer in NL. Er is gelukkig goede hulp voor verkrachte vrouwen en voor hun ongeboren kind. Dat feit blijft steeds ongenoemd bij pro abortus mensen. Denk je anders, kun je rekenen op veel vijandigheid.

Gods zegen, Don!
Toon meer reacties (11)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen