Voordewind
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

01 maart 2021 door Patrick Simons

ChristenUnie-Kamerlid Joël Voordewind neemt afscheid: "Ik zag vaak knipogen van boven"

Na een politieke loopbaan van 25 jaar is het voor Joël Voordewind welletjes geweest in Den Haag. Hij keert na de verkiezingen niet meer terug als Kamerlid van de ChristenUnie. CIP.nl kijkt uitgebreid met hem terug op zijn periode in de Kamer, waarbij voor hem belangrijke onderwerpen als Israël en christenvervolging ter sprake komen. “Als ChristenUnie hebben we onze positie in het kabinet gebruikt om stappen ingezet voor Gods koninkrijk.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

H
Mooi interview. Het laat goed zien is hoe moeilijk het is om als christenpolitici de juiste invloed uit te oefenen. Gebed voor onze (christelijke) politici is zo belangrijk!
M
Ik wens Joël voordewind heel veel sterkte en geluk ,en dat de Here God hem mag zegenen ,beste Broeder Joël het gaat u goed .
R
Bedankt Joël voor wie je bent en was in je opkomen voor de mensenrechten en het werkelijk inzetten voor hen op de plek die God je gegeven heeft. Dank voor je trouw hierin. Dank ook voor je opkomen voor Israël, de Here Jezus was Eén van hen en we weten hoe Hij opkwam voor hen die door de wereld vergeten waren maar Hij zocht hen op. We wensen jou , je vrouw en je kinderen een tijd van rust en vrede toe om na te denken over wat je met je gaven verder mag gaan doen. Gods warme nabijheid toegewenst en nogmaals dank voor je inzet!
Toon meer reacties (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen