Willem Ouweneel
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

25 februari 2021 door Willem J. Ouweneel

De 'eindtijdkrant' van Jaap Dieleman: een klap voor fatsoenlijke bijbeluitleg

Jaap Dieleman is een aardige man. Ik heb hem enkele keren met genoegen mogen ontmoeten. Hij heeft de Heer lief en heeft een hart voor het evangelie. Maar momenteel is hij helaas behoorlijk de weg kwijt.

Hij heeft een magazine samengesteld met de naam Eyeopener, waarvan hij er naar eigen zeggen vijf miljoen heeft laten drukken met geldelijke steun van vele sympathisanten. Binnenkort kan het ook bij jou in de bus rollen. Er staat onder andere in te lezen dat we via alle mediakanalen worden doodgegooid met corona, corona, corona! Op deze wijze wordt de angst kunstmatig aangewakkerd en dat terwijl de echte slachtoffer-aantallen kunstmatig worden opgeklopt. De cijfers die ons worden voorgeschoteld staan niet in verhouding tot de echte aantallen. Deze leugen wordt ons door de strot geduwd om de lockdown te kunnen rechtvaardigen.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Willem Ouweneel
- Coronavirus: storm in een glas water of teken van de eindtijd?
- Waarom de coronapaniek mij beangstigt: met een kanon wordt op een mug geschoten
- De zondagsheiliging: wat moeten we ermee?
- De Nashvilleverklaring: wel of niet ondertekenen?
- Wat doen we met de homo's in de kerk?
Meer over Willem Ouweneel »

Briefwisseling coronavaccin
- Slotbrief voorstander coronavaccin: ‘Er is meer aan de hand dan een griep'
- Slotbrief criticus coronavaccin: 'Vaccineer voorlopig gewoon niet'
- Arts reageert opnieuw op criticus coronavaccin: 'Loop een dag mee op een corona IC-afdeling'
- Criticus coronavaccin en onderzoeker reageert op arts: 'Coronacijfers zijn misleidend'
- Arts reageert op tegenstander coronavaccin: 'Miljoenen mensenlevens zijn door vaccinatie gered'
Meer over Briefwisseling coronavaccin »

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

L
Ben wel benieuwd wat de heer Ouweneel vindt van de uitspraken Klaus Schwab van het WEF (World Econimic Forum) dat 'we need a great reset' en dat hij de coronacrisis ziet als 'a closing window of opportunity' daarvoor. En ook hoe hij de daarbij horende slogan duidt, gebezigd door de (wereld)leiders, waaronder onze eigen Rutte: "we have to build back better". Wat zou het WEF bedoelen met "you will own nothing, and you'll be happy"? Dit is overigens geen 'conspiracy theory', maar gewoon te vinden op de website van het WEF.
H
Beste meneer Ouweneel,

Als we de rollen eens omdraaien. Als ú nou eens bewijst wat u over het vaccin gelooft? Hebt u het echt onderzocht? Waarom noemt u de NWO een complottheorie als people in high places (presidenten, industriëlen en ook onze eigen Mark Rutte) er openlijk over praten? Wie ook maar een flinterdun laagje dieper zoekt dan de gangbare media vindt op internet een schat aan info hierover! En waarschuwt Jezus ook niet tegen een complot in ‘de laatste dagen’: “Ziet toe dat niemand u verleide”. Het kwaad komt verhuld als iets goeds...
G
"het vaccin is een geschenk van God" en dat is dan het eind van alle discussie lijkt het.

"HCQ is wetenschappelijk bewezen niet werkzaam'" , ja die huisartsen zullen het wel mis hebben met hun genezen patienten, iets met bewust de parameters van de receptuur aanpassen. Jaap Dieleman mag hier en daar een beetje doorslaan en wat nuance missen, mi lijkt de reactie van de scribent veel op die van Hugo de Jonge gisteravond in de 2e kamer nav vragen van Van Haga, tegenspraak en alarmsignalen worden niet gewaardeerd en getolereerd.
Toon meer reacties (123)