Eppo Bruins
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

25 februari 2021 door Jeffrey Schipper

ChristenUnie-Kamerlid wijst op discriminatie Israël: "Er is een geestelijke strijd gaande"

De Nederlandse regering maakt zich volgens de ChristenUnie schuldig aan het discrimineren van Israël. “Er is een geestelijke strijd gaande”, stelt ChristenUnie-Kamerlid Eppo Bruins. Hij wil dat de regering producten uit de Westelijke Jordaanoever hetzelfde behandelt als producten uit andere betwiste gebieden, zoals de Westelijke Sahara. Vandaag dient zijn partij een motie in om discriminatie van het Beloofde Land tegen te gaan.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

H
Eppo Bruins heeft gelijk: Er is sprake van geestelijke strijd tegen God en zijn gezalfde. Ik ben dankbaar dat we christelijke politici hebben die dit onderkennen, en ook in de arena van de politiek, verschil maken in de naam van Jezus.

Ik realiseer me nu ook dat ik meer moet bidden voor onze (christelijke) politici.
J
Sinds Israël die af-sherm-ing heeft aangebracht zijn de aanslagen vanuit die andere kant met ca. 98% afgenomen. En is de noodzaak om die afscherming te plaatsen aangetoond!

Daarmee is een beperkte gevolgschade (discriminatie van ´medestanders van die potentiele aanslagplegers`) vanuit die andere zijde niet alleen meer dan verdedigbaar/gerechtvaardigd! Maar is ook aanspraak op compensatie voor mogelijke schade nietig, omdat de aanstichter van het ontstaan van de schade door die afscherming niet Israël is!
Het beloofde land is: (mbt vr. P.Guijt) het door God beloofde Koninkrijk Gods dat de hele vernieuwde aarde zal omvatten, maar eerst zullen de beloften t.a.v. Israëls aardse herstel plaatsvinden, dat lezen we uitgebreid in o.a. Jeremia 33 en Hebr.8:8-13 en Rom.11:26 (en aldus zal gans Israël behouden worden) en : 32 (Want God heeft hen allen onder ongehoorzaamheid besloten, om Zich over hen allen te ontfermen).

Dit geloof deel ik met Eppo.
Toon meer reacties (6)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen