baudet
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

23 februari 2021 door Redactie

Thierry Baudet over SGP: "Het is een impotent soort christendom, slappe hap"

Binnen de SGP verschillen de meningen over Forum voor Democratie (FVD) behoorlijk. Waar een gedeelte van de achterban veel overeenkomsten ziet, wil een ander deel liever niet samenwerken met de partij van Thierry Baudet. Maar hoe zit dat eigenlijk andersom? Baudet zelf liet tijdens zijn campagne weinig heel van de christelijke partij: “Het is een impotent soort christendom.”

Alle partijen voeren op dit moment campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart. FVD is de enige partij die zich vrijwel volledig richt op het coronabeleid van het kabinet. Wie de campagne volgt, krijgt sterk de indruk dat dit het enige speerpunt is van de partij. Dat wil Baudet ook bereiken met zijn zogeheten ‘Karavaan van de vrijheid’. Hij gaat het hele land door en spreekt op parkeerplaatsen vanuit een trailer mensen toe. Daarbij probeert hij de mensen vooral te overtuigen dat alle coronamaatregelen onzin zijn en dat corona best meevalt.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

A
Baudet heeft deels wel een punt. Christenen mogen best meer een lichtend licht en een zoutend zout zijn in de samenleving.
M
Wie een beetje mensenkennis heeft ziet dat Thierry Baudet een arrogante ijdeltuit is. Geen integere politicus zoals (b.v.) Kees van der Staaij van de SGP. Daar luister ik graag naar, want Kees heeft écht iets te zeggen !
D
Laat CIP zich meer richten op de echte gevaarlijke partijen! Dan mee gaan met de hype rond Thierry. Bijvoorbeeld D66 de meest anti christelijke partij van Nederland.

Want de kans is groot dat we straks hetzelfde kartel in de regering zien zitten.

Waar d66 deel zal van uitmaken. Want dat willen ze zo graag! Zij hebben een anti christelijke agenda! En daar mag Chirdten Unie NOOIT MEER AAN DEEL NEMEN.
Toon meer reacties (45)