Willem Ouweneel
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

22 februari 2021 door Willem J. Ouweneel

Kun je als christen op een partij stemmen die vóór de EU is?

Op 15-17 maart a.s. gaan we stemmen voor de Tweede Kamer! Weet jij al op welke partij je gaat stemmen? Keuze genoeg: 37 partijen doen mee! Als je nu op een christelijke partij wilt stemmen, welke kies je dan? In alfabetische volgorde: CDA, ChristenUnie, Jezus Leeft of SGP?

In de ‘EO Visie’ van stond onlangs een advertentie van Jezus Leeft met deze tekst: ‘Jezus ja, EU nee’. Dat verband maakte me nieuwsgierig, dus heb ik het partijprogramma opgezocht. Daar lees ik: ‘Jezus Leeft ziet slechts één oplossing voor Nederland en de EU: de samenwerking zo snel mogelijk beëindigen, een Nexit. De EU kan onmogelijk beslissen wat goed is voor Nederland en haar normen en waarden. De EU is te groot, te complex en niet in staat om de juiste beslissingen te nemen voor onze maatschappij. De zeggenschap moet terug naar Nederland, terug naar de gemeenten, terug naar de burgers. Samenwerking binnen Europa dient bevorderd te worden waar mogelijk, maar niet via de EU.’

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Willem Ouweneel
- Coronavirus: storm in een glas water of teken van de eindtijd?
- Waarom de coronapaniek mij beangstigt: met een kanon wordt op een mug geschoten
- De zondagsheiliging: wat moeten we ermee?
- De Nashvilleverklaring: wel of niet ondertekenen?
- De 'eindtijdkrant' van Jaap Dieleman: een klap voor fatsoenlijke bijbeluitleg
Meer over Willem Ouweneel »

Verkiezingen 2021
- Verkiezingsprogramma SGP: pleidooi voor leven, gezin en Nederland
Meer over Verkiezingen 2021 »

Reacties

W
Willem Ouweneel schrijft artikelen van een bedenkelijk wereldse verblindheid. Ik heb zelden een moedig artikel van hem gelezen die vinger op de “zere wereldse plek” legt. Hij praat alles goed. Tot en met het uitmoorden van de middenstand in de lockdown waar we al een jaar in zitten, die ontegenzeggelijk de bedoeld is om ons totaal afhankelijk te maken van de wereldregering en de satanische nieuwe wereldorde. Staat hij straks ook met opgestroopte mouwen voor het vaccin, mij te veroordelen dat ik er geen neem?
H
Ben het eens met Jezus Leeft en het verbaast me dat de andere partijen dat niet zien. God heeft niet alleen Israël een land gegeven, maar alle volken op deze Aarde. Ieder naar z'n aard. Op die manier komt iedereen tot zijn of haar recht. Door de politieke bevoegdheden grensoverschrijdend te maken, raakt ieder volk zijn autonomie kwijt. EU is een "Beest" geworden. De economische samenwerking van voorheen (EEG) was goed. Ieder volk had zijn eigen autonomie. De EU is een opstapje naar de NWO en dat bereidt de weg voor de antichrist.
Ik stem lig anti ue zowel met mijn hart als met mijn verstand. Het kost ons alleen maar en levers niets op. Daarnaast ben ik van mening dat het een opstap is voor het antichrist rijk
Toon meer reacties (12)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen