Jolanda Brouwer
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

07 april 2021 door Jolanda Brouwer

Jolanda Brouwer ziet dat steeds meer christenen hun geloof kwijtraken

Om mij heen zijn er steeds meer christenen die hun geloof kwijt raken. Dit kan door heel veel verschillende dingen komen. Ze zijn teleurgesteld geraakt in de kerk of in God. Waar is het mooie leven dat hen belooft werd als zij zouden geloven in Jezus als hun verlosser?

…Maar God heeft ons in onze moeilijkheden bijgestaan. En dit is ook ter wille van jullie om jullie uit onze ervaring te verzekeren dat God jullie zal troosten als jullie hetzelfde moet doormaken. Hij zal jullie kracht geven om vol te houden. - 2 Korintiërs 6 : 7

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Weerbaarheidstraining voor christenen
- Hoe Jolanda Brouwer de pijlen van de duivel leerde herkennen
- Jolanda start een weerbaarheidstraining voor christenen: "God is er niet op uit om ons klein, zwak of kapot te maken"
- Ben jij geschikt of ongeschikt voor Gods leger? Jolanda Brouwer geeft antwoord
Meer over Weerbaarheidstraining voor christenen »

Start jouw weerbaarheidstraining met dit werkboek!

Reacties

W
Goede boodschap, dank je Jolanda.
Inderdaad Jolanda, wij zijn zeer selectief in het ons toeëigenen van de vergeving en de genade van God ten behoeve van onszelf, als we niet uitkijken en de ander ons totaal niet bewust te zijn. De ander kan en mag net zo goed bogen op de genade en vergeving v.d. Heer. Zo alleen kan echte genezing plaats vinden als we dat leren ontdekken/bidden. Vlgs mij is dat in Geest en Waarheid bidden en die aanbidders zoekt de Heer juist. Als we zo bidden dan zal er ook genezing kunnen plaatsvinden m.i..
K
Deel 2 van dit verhaal geeft de niet te peilen diepgang van Gods genade aan. Het gaat tegen alle logica in dat jij degenen die jouw naar het leven staan, moet lief hebben en moet vergeven. Als je dat kunt, dat ben je een heel gezegend mens.

Maar het eerste deel gaat over mensen die dat niet kunnen. Die al afhaken om meningsverschillen. Het blijft een mysterie hoe de ene of de andere mens om gaat met tegenslagen.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen