Lineke Blijdorp
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

11 februari 2021 door Patrick Goede

Advocaat Lineke Blijdorp over coronabeleid: "Christenen hebben de taak de overheid te steunen"

Advocaat Lineke Blijdorp zegt dat "christenen de taak hebben de overheid te steunen". In een uitgebreid interview met CIP.nl bespreekt ze hoe christenen naar het coronabeleid kunnen kijken en hoeveel ruimte er ondanks de strenge maatregelen nog is. "Als je een kerk hebt die groot genoeg is kan je nog steeds met 150 man bij elkaar komen. Ik vind het alleen niet wijs."

Blijdorp zelf zegt van een strengere aanpak te zijn: "Laat ik vooropstellen dat ik blij ben dat we in een land als Nederland wonen. Hier worden dingen opgepakt en dingen geprobeerd. Iedereen doet ook maar gewoon z'n best. Maatregelen hadden in mijn ogen veel eerder strenger gemoeten."

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

CIP Video's
- Pastor Anne Borkent maakt zich zorgen over 2G: “Gevaarlijke weg en glijdende schaal”
- Arts Alie Hoek: "Overheid mag vaccinatiedrang uitoefenen"
- Gerdien verloor haar dochter Miriam (6) in Albanië: "God sprak tot mij in de chaos"
- Jan Pool geschrokken van polarisatie: "Christelijk Nederland, waar zijn we mee bezig?"
- Dominee Hettema stelt transgenders opnieuw voor in zijn gemeente: "Het is geen ziekte"
Meer over CIP Video's »

Nog geen CIP+ lid? Start je gratis maand!

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

W
Er is niks mis om de duistere agenda van onze regering te ontmaskeren om alles uit te voeren wat de WEF, de WHO, VN, Bill Gates en zijn kliek zegt om één wereldregering te creëren en in opdracht angst blijft zaaien om in uiteindelijk allemaal aan dat vaccin te krijgen. Het vaccin dat geen vaccin is! Dat rotzooit met ons God gegeven DNA. Er is een enorme misleiding aan de gang! Dat mag gezegd worden en ontmaskerd worden (efeze 5:11). Zoetsappigheid hebben we niets aan : Ik bid voor de overheid. Opdat ze zich bekeren danwel ontmaskerd worden!
J
Sorry mevrouw maar u redeneert en reageert vanuit uw eigen angst gevoelens.
Helaas is hier sprake van "zichzelf als norm nemen". Hoe verleidelijk ook, daar moeten we voor waken. En zeker een advocaat.

Dit "beleid " verdient enige kritiek, daar er grote groepen een grote materiële en psychische schade door oplopen, daarnaast ontstaat er een tweedeling in de maatschappij van wel - en niet gevaccineerden. Dat wordt wellicht een langlopend probleem.

Dus christenen kijk kritisch, er is alle reden toe en heeft meer toegevoegde waarde dan blind volgen, dan blind gehoorzamen.
Toon meer reacties (12)