coronadebat
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

05 februari 2021 door Redactie

Christelijke partijen kritisch tijdens coronadebat: "Mensen gaan op elkaars stoel zitten"

Afgelopen dinsdag maakte Mark Rutte, premier van het demissionair kabinet, bekend dat de lockdown in Nederland verlengd wordt tot minstens begin maart. Donderdag werd er uitgebreid over gedebatteerd in de Tweede Kamer. Uiteraard waren ook de christelijke partijen aanwezig. Het ging over vaccinatiedwang, zondagsrust. Theodore Roosevelt én de rolverdeling tussen het kabinet en het OMT. Lees hieronder alles wat je moet weten!

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

J
Beste heren Politici: het wordt echt weer tijd dat de politici doelgericht en consequent volwassen en sterk politiek gaan bedrijven voor alle burgers van Nederland! Deels Vrij van regelgeving van OMT en WHO. Graag zsm. terug naar Normaal. Corona-Zieken kunnen toch ook behandeld worden met traditionele medicatie! Laat de politiek vrij zijn van THE GREAT RESET en Build Back Better ideologie waar Rutte door wordt beinvloed. Om nog maar te zwijgen van mister Klaus Schwab!..Laat Nederland weer geleid worden door de WIJSHEID vd Geest van Christus.
C
Het is huiveringwekkend om te lezen hoe Klaus Schwab naar de toekomst kijkt! Ik vind zijn bedoelingen beslist niet zuiver. Hij ziet een totaal veranderde wereld, waarin mensen geen persoonlijke bezittingen en geld meer zullen hebben, en waarover hij zegt dat wij 'gelukkig' zullen zijn! Zou er in die wereld nog ruimte zijn voor christenen en Joden om hun geloof te belijden, of moet religie soms ook verdwijnen?

Ik vind het stuitend dat ook onze minister-president de term: Build Back Better heeft geuit. Dit leidt bij velen tot grote onrust.
J
Na 17-3: graag een andere regering en een ander OMT. Ons land is niet gediend met politici die Build Back Better ideeën willen doorvoeren via coronabeleid, zoals aanhanger Rutte. Voortdurend onnodige angst zaaien tegen corona

is het psychologische middel daartoe. Het OMT is onterecht oppermachtig. Dit alles is ondemocratisch en gevaarlijk. Er zijn goede medicijnen tegen corona! We moeten terug naar de situatie van vóór corona. Net als in Florida en op Isle of Man. Niet alle politici willen dat. Zij zijn aanhangers van de Klaus Schwab-ideeën!!
Toon meer reacties (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen