Alie Hoek, Hendrikus de Jager en vaccinatie
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

29 januari 2021 door Redactie

Slotbrief criticus coronavaccin: 'Vaccineer voorlopig gewoon niet'

‘Eerlijk gezegd heb ik gewoon het gevoel dat je de epidemie ontkent, wat ook verder blijkt uit je verhaal’, schreef Alie Hoek-van Kooten, voorstander van het coronavaccin, in haar recente brief. In een schriftelijk debat met onderzoeker Hendrikus de Jager worden in de briefwisseling argumenten voor en tegen het coronavaccin uitgewisseld. Vandaag is het tijd voor de slotbrief van De Jager. Hij legt nog één keer uit waarom hij ons aanraadt om voorlopig niet te vaccineren.

Beste Alie,

Op het moment dat je keek naar de begrafenis van de Urker huisarts - die je wellicht persoonlijk kende? - kreeg je mijn artikel binnen. Dat moet voor jou wel een raar moment zijn geweest. Jij wellicht in je emoties; want dat doen beelden vaak en dan kom ik met mijn nuchtere cijfers.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Briefwisseling coronavaccin
- Slotbrief voorstander coronavaccin: ‘Er is meer aan de hand dan een griep'
- Arts reageert opnieuw op criticus coronavaccin: 'Loop een dag mee op een corona IC-afdeling'
- Criticus coronavaccin en onderzoeker reageert op arts: 'Coronacijfers zijn misleidend'
- Arts reageert op tegenstander coronavaccin: 'Miljoenen mensenlevens zijn door vaccinatie gered'
- Waarom deze criticus gejuich over het coronavaccin niet begrijpt
Meer over Briefwisseling coronavaccin »

Reacties

J
Je kan zeggen wat je vindt, maar ik proef in de hele discussie (die overigens op een nette toon wordt gevoerd) aan beide zijden een grote bewogenheid en bezorgdheid. Elk verhaal heeft twee kanten en daarom ben ik blij dat CIP deze discussie toelaat en regisseert. Respect daarvoor.
R
Indrukwekkende en integere reactie van coach en organisatie-analyst Hendrikus de Jager op voorstander van de vaccinatie arts Alie Hoek-van Koten. Dit schriftelijk debat ,tussen een voorstander en een tegenstander van de vaccinatie, heeft mij zeer veel geleerd. Veel respect voor het hoge etische niveau van deze twee onderzoekers. Dit zou in de 'main-stream' media moeten komen, nu horen en zien wij dag in dag uit, een eenzijdige opinie in dagbladen en in het journaal
C
Ik ben diep onder de indruk van wat Hendrikus de Jager hier schrijft! Ik denk dat velen met mij over deze woorden diep na zullen denken. Het is geen 'goedkoop' verhaal geworden, maar het zijn woorden die recht uit het hart komen van deze man.

Ik heb diep respect voor hem en dank hem voor alle moeite die hij heeft genomen om ons van eerlijke informatie te voorzien.

God zegene u, Hendrikus!
Toon meer reacties (36)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen