grapperhaus
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

28 januari 2021 door Redactie

Grapperhaus reageert op Kamervragen D66 over kerkbezoek minister

Het stuit D66 behoorlijk tegen de borst dat demissionair minister Ank Bijleveld van Defensie op kerstavond besloot een kerkdienst te bezoeken. Kamerlid Maarten Groothuizen stelde er zelfs Kamervragen over. Demissionair minister Ferd Grapperhaus stelt in een reactie echter dat het een “persoonlijke aangelegenheid” betreft.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

D66 is een een club die selectief, lees alles dat christelijk is, aanvalt met gebetenheid. Zeer gedreven door hun zgn diversiteits agenda. Maar ieder die een andere overtuiging heeft wordt genadeloos aangevallen. En christenen zijn een geliefd doel.
J
Pardon......Sigrid Kaag een christen?!?!?!...............sorry hoor beste predikant in spé Mark de Jager. Sigrid Kaag is de nationaal coordinator SDG's van het WEF met als voorzitten Klaus Swab. Lees dat boek eens dat hij heeft geschreven ( The Great Reset). Dit gedachtegoed omarmt Sigrid Kaag. Ronduit satanisch te noemen en deze mensen zijn bezet met de geest van de anti-christ. Ze dienen Lucifer........beetje zelfonderzoek brengt u tot de zelfde uitkomst. D66 is een partij die bol staat van duivels gedachte goed en totaal verwerpelijk!
J
Wat de SDG's zijn is terug te vinden op de site van de WEF ( World Economic Forum) en ook wie Klaus Swab is en al wat deze mensen van plan zijn met deze wereld en de mensen die erop wonen.................nee dit is geen complottheorie! Keiharde realiteit maar wel een hele ernstige realiteit met name voor de waar gelovigen ( het coronavirus waar ze vanaf moeten)
Toon meer reacties (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen