Den Haag
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

26 januari 2021 door Redactie

Opnieuw rellen in Nederland; Urk laat zich van goede kant zien

Terwijl het op tal van plaatsen in Nederland maandagavond weer volledig misging door het stichten van rellen, bleef het in Urk rustig. Bovendien lieten inwoners van het christelijke vissersdorp zich van hun goede kant zien door een inzamelingsactie te starten voor een nieuwe teststraat van de GGD. 

Sinds de avondklok is ingegaan, is het zeer onrustig in Nederland. Het begon zaterdagavond in Urk, waar een grote groep jongeren en volwassenen besloot de straat op te gaan om te protesteren tegen deze avondklok. Dit liep uit op confronaties met de politie. Dieptepunt van de avond was de brandstichting in een teststraat van de GGD. Landelijk was er veel verontwaardiging over deze actie. De directeur van GGD Flevoland noemde de brandstichting een "klap in het gezicht" van alle GGD-medewerkers. 

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

R
Meer testen is meer (ook valse) "besmettingen" is meer paniek in de tent, is niet uit dit verhaal komen.
B
Zout der aarde, voer de geestelijke strijd tegen de machten der duisternis!
W
Ik vind een instrument als een teststraat in de fik steken met al haar vals positieven, als instrument om angst te zaaien en daar zo een ophef over te maken erg eenzijdig Het is een geweldsinstrument om ons in angst te houden. En er is nog veel meer aan de hand. Corrupte GGD’ers hebben ook nog onze data aan criminelen verkocht. Waarom horen we hier niks over? Ik walg van die eenzijdige berichtgeving van dit krantje ook. CIP lijkt een spreekbuis van de regering, een goddeloze regering. Ik denk er over na hier weg te gaan.
Toon meer reacties (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen