Roelof Bisschop
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

25 januari 2021 door Jeffrey Schipper

SGP-Kamerlid vreest cultuurstrijd: "Genderideologie bedreigt het gezinsleven"

“Staatsgeleide genderindoctrinatie” en “genderpolitie”. Dit zijn woorden die SGP-Kamerlid Roelof Bisschop in zijn mond neemt als hij de agenda van D66-minister Ingrid van Engelshoven (Emancipatie) becommentarieert. Na de val van het kabinet blikt CIP.nl met de SGP’er terug op de diversiviteitsagenda van de minister. “De genderideologie wordt ons dwingend opgelegd.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

M
@KeesvanderVliet je verlegt de focus naar een ander probleem, hoewel dat raakvlak heeft met het onder druk staan van het gezinsleven zoals dat in de Bijbel door God wordt aangegeven. Het heeft allemaal met elkaar te maken. In Amerika gaat men, met Biden aan de macht, de genderneutraliteit zo ver doorvoeren dat gebruik van kleedkamers en doucheruimtes op scholen en op sportlocaties voor man en vrouw gemengd toegankelijk is. Bijvoorbeeld. Je zal maar een dochter daar hebben op school.... Fijn, die genderneutraliteit....
W
Kan me helemaal vinden in de gedachtengang van de heer Bisschop van de SGP. Dat is ook waar Hugo Bos voor strijdt: gezin in gevaar. Het werkt ondergronds heel langzaam naar boven de grond en pakt goedgelovige mensen in die 'met de tijd' meegaan. Zo vervaagt het beeld van onze geweldige Schepper, die nadat Hij klaar was met scheppen constateerde: het is zeer goed. Laten we als volgelingen van Jezus de natuurwetten van onze God respecteren en eerbiedigen. Dit is weer een toren van Babel!Ine Smallenbroek.
Dat het geen verrassing is dat we deze kant op gaan is een feit. Gelukkig zijn er nog mensen die de vinger op de zere plek durven te leggen (waar het knaagt). Maar hoe lang zal dit stand houden. De Bijbel geeft ook aan in 2 Tim. 3: 1-9 en het boek Openbaring dat er hele zware tijden aan komen. Misschien beter om je te richten op evangelisatie en terugkomst van onze Heer en Heiland Jezus Christus, die volgens velen nog wel eens eerder terug kan komen dan we denken.
Toon meer reacties (9)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen