Schreeuw om Leven
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

21 januari 2021 door Redactie

Tientallen vrijwilligers zeggen vertrouwen in bestuur Schreeuw om Leven op

‘Op velerlei wijzen hebben wij gebeden en verzocht om herstel en openheid. Dit heeft echter niet mogen baten’, schrijven vrijwilligers van Stichting Schreeuw om Leven. Door middel van een statement zeggen zij het vertrouwen in het bestuur van de christelijke pro-life organisatie op.

Onlangs stapte Kees van Helden op als directeur van Schreeuw om Leven. Aanleiding was een onoverbrugbaar visieverschil over de aansturing van de organisatie. Er is al langere tijd een meningsverschil tussen bestuur en directie over de leiderschapsvisie van Schreeuw om Leven. Van Helden en het bestuur van Schreeuw om Leven willen over de inhoud niet communiceren. Wel is duidelijk dat het professionaliseren van Er is hulp, de hulpverleningstak van Schreeuw om Leven, de belangrijkste prioriteit voor interim-directeur Ed van Hell is. Hij werd aangesteld nadat Van Helden zich ziek meldde en uit beeld verdween.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

H
Triest dat een aantal 'geesten uit het verleden' steeds weer de pers zoeken om hun ongenoegen te uiten en druk op de organisatie te zetten. Vrijwilligers zijn immers vrij om te komen en gaan, maar niet om de organisatie daarmee schade toe te bren

Er is behoefte aan structurele ondersteuning en informatie, niet alleen aan 'op de barricades' gaan.

Door ook nu alleen maar luidruchtig overal tegen te zijn, onderstrepen zij feitelijk de juistheid van de ingeslagen weg: de behoefte van de doelgroep gaat veel verder dan dat!

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen