trump
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

20 januari 2021 door Redactie

Trump op de bres voor godsdienstvrijheid, Biden prijst religieuze diversiteit

President Donald Trump heeft zich tijdens één van zijn laatste schriftelijke verklaringen als president hard gemaakt voor godsdienstvrijheid. Hij drukte Amerikanen op het hart om dit “fundamentele mensenrecht” te blijven koesteren. Ook riep hij landen wereldwijd op te stoppen met vervolging vanwege het geloof. De president reageerde in zijn verklaring op de viering van Religious Freedom Day afgelopen zaterdag. Aanstaand president Joe Biden prees de religieuze diversiteit van zijn land.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

K
Ergens ander las ik dat Trump trots is dat hij de eerste Amerikaanse president in decennia is, die geen oorlog is begonnen. Nu weet ik niet of dat echt een verdienste is van Trump, maar het is wel iets waar de wereld dankbaar voor mag zijn.
P
De officiële verklaring van Trump voor de Religious Freedom Day van het Witte Huis is door de links-liberale globalisten van Biden en Harris al van Internet verwijderd! Schande! Zo willen ze ongetwijfeld nog meer goede berichten die hen onwelgevallig zijn, gaan verwijderen.
J
De Abraham akkoorden, een monumentale vredes verklaring van verdraagzaamheid tussen Judaïsme christendom en islam die door Trump en Kushner tot stand is gekomen en nu al door 5 Islamitiche landen ondertekend zijn waaronder Marokko (!)en Soedan( !) tonen aan dat er ook in de islamtische wereld positieve ontwikkelingen zijn. Al dat geschreeuw om islam te verbieden en framing als terroristische godsdienst zijn niet helpend in dat proces.
Toon meer reacties (5)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen