Ruben van der Giessen
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

19 januari 2021 door Jeffrey Schipper

Ruben leerde zonder theologische studie de Bijbel met andere ogen lezen

“Toen ik meerdere Bijbelse patronen begon te ontdekken, realiseerde ik me dat voor Bijbel lezen helemaal geen theologische studie nodig is”, zegt Ruben van der Giessen. Hij ontdekte dat de Bijbel communiceert door middel van patronen, die iedereen kan begrijpen: van jong tot oud, van ongeschoold tot hooggeleerd. CIP.nl stelt hem een aantal vragen naar aanleiding van zijn boek ‘De Genesis Patronen’.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen
Klik hier om het boek ‘De Genesis Patronen’ te bestellen

Reacties

Geweldig! Ik ga dit boek kopen. Bepaalde dingen had ik ook al mogen zien zoals, dat de bijbel zichzelf verklaart/interpreteert, dat je moet kijken in de bijbel of je interpretaties wel kloppen . Ook was er al bij mij een begin van besef van patronen (vlgs mij was Derek Prince daar ook mee bezig) , maar was nog niet manifest ingedaald bij mij, ha, ha... Ik ben het er mee eens, dat je geen academische studie hoeft te doen om de bijbel te kunnen begrijpen. Gelukkig niet! Jesus is all you need!!!
M
Jezus heeft ons geen diploma theologie nagelaten, maar de Heilige Geest. Amen :)
Ruben, mooie ontdekking. T.a.v. het patroon lichaam en geest: volgens de Bijbel zijn we een geest, hebben wij een ziel en wonen wij in een lichaam. Bij de wedergeboorte krijgen we een nieuwe - geheel reine, heilige - geest, waarin de Heilige Geest woont. Anders gezegd: '1+1=1'. Je kunt zoeken op YouTube met: geest, ziel, lichaam, Andrew Wommack. Een uitgebreide uitleg op het YouTube kanaal: 'Uit Genade door Geloof '. Hier de link: https://youtu.be/IW5psbJ0DXA
Toon meer reacties (5)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen