fred
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

18 januari 2021 door Fred de Vries

Eigenlijk viel Trump best wel mee

Waarschijnlijk knijpen vele fatsoenschristenen zich nu al weken in de wang, wanneer ze realiseren dat het tijdperk Trump nu eindelijk voorbij lijkt te zijn. Want wat hebben we het toch zwaar gehad met deze man en wat gingen we er toch gebukt onder. Als er iemand heel erg fout was in de achterliggende vier jaar, dan was het wel Donald Trump.

Op het moment dat ik dit schrijf is zojuist het kabinet Rutte III gevallen over de toeslagenaffaire. Een regering onder andere bestaande uit partijen als het CHRISTEN-Democratisch Appèl en onze eigen CHRISTENUnie… ik herhaal: ONZE eigen CHRISTENUnie. Er gemakshalve vanuitgaande dat 80 procent van de CIP-lezers uit ChristenUnie stemmers bestaat en de rest SGP of JezusLeeft stemt. Nu is het CDA na de laatste lijstrekkersverkiezingen gewoon een ordinaire louche regentenclub geworden, waar onder het mom van verantwoording nemen, opportunistisch de man met de mooiste schoenen werd gekozen… die het uiteindelijk toch weer niet deed.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Fred de Vries
- Ook Urk en Krimpen hebben recht op rustige Paasdagen
- Misschien ga ik wel op een vrouw stemmen
- Het ‘blaadje van Dieleman’: Willem Ouweneel heeft de plank behoorlijk misgeslagen
- Scheppingsverhaal wordt opgevat als complottheorie: begrijpelijk?
- Laat ik mijn geloofsleven toch maar een 9 geven
Meer over Fred de Vries »

Reacties

G
Geweldig! Trump is inderdaad een lomperik maar hij heeft vooral hele goede dingen gedaan in het Midden-Oosten
Pffff ik had die mening ook over Trump. Prettige man....nou nee niet echt, maar deed wel wat hij zei....ik zou hem eerder chauvinistisch genoemd hebben. Maar ja dat grenst hier al dicht aan racistisch.Goed stuk Fred
Dankjewel voor dit frisse geluid. Dat Trump weg moest is (helaas) een feit. Volgens mij heeft het er ook heel erg mee te maken dat hij meer nationalistisch (Make America great again) als globalistisch is. Nu de democraten aan de macht zijn lijkt het wel alsof Trump in de afgelopen 4 jaar niets goeds heeft gedaan. Alles moet terug gedraaid worden. Trump moet uit de archieven verdwijnen. Impeachment. En de MSM heeft vrolijk meegedaan en doet nog steeds mee. Alleen hoor je niet dat hij de enige Amerikaanse president is die geen oorlog is begonnen.
Toon meer reacties (24)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen