bestorming capitool
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

08 januari 2021 door Redactie

Doodgeschoten vrouw wilde 'Gods werk' doen bij bestorming Capitool

De Amerikaanse president Donald Trump heeft in een toespraak gezegd zich neer te leggen bij de verkiezingswinst van Joe Biden. Hij stelt dat het tijd is voor verzoening. Ondertussen weigert evangelist Franklin Graham om de bestorming van het Capitool te veroordelen en maken Amerikaanse christenen zich zorgen over de toekomst van hun land.

Het was woensdag een gitzwarte dag voor de Amerikaanse democratie. Een grote groep Trump-aanhangers bestormde het Capitool, waar op dat moment het congres bijeen was om de verkiezingswinst van Joe Biden officieel te maken. Het zorgde voor bizarre taferelen die bij veel mensen angst en onzekerheid opriepen. Er werd zelfs gesproken over een burgeroorlog. Achteraf bleek dat behoorlijk overdreven, al kan de actie zonder meer worden gezien als een aanval op de democratie.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

H
Deze Babbit is helaas het voorbeeld van misleide mensen door de consequent liegende Trump gedurende 4 jaar em met zijn gestook over verkiezings fraude tot het laatst toe.

Tot mijn grote verdriet zie ik hierdoor een zeer verdeeld Amerika en daaronder zeer vele evangelische christenen, die zich laten misleiden door Trump en alleen maar kijken naar zijn standpunt over abortus zeer kortzichtig.

K
Zie toch hoe leugenachtig Trump is. Hij zegt "Ik ga mee naar het Capitool" maar bleef thuis. Hij stuurt zijn mensen de oorlog in, zegt nu: Ze zullen boeten. Weerzinwekkend.
G
Het begin van het einde van de USA.

Vervolgens moeten we kijken naar de ontwikkelingen in het Midden-Oosten.

Maar God heeft alles in Zijn Hand.
Toon meer reacties (20)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen