Jan van Den Bosch
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

07 januari 2021 door Patrick Goede

Jan van Den Bosch openhartig in biografie: "Ik ben niet een christen die in het zoutvaatje blijft zitten"

Onlangs werd hij 70, maar van rustiger aan doen wil presentator en ondernemer Jan van den Bosch nog niets weten. Toch was de 70e verjaardag van deze 'Globetrotter met een missie' een mooie aanleiding voor een biografie over zijn leven. Het initiatief kwam niet vanuit Van den Bosch zelf, terugblikken is immers niks voor iemand die nooit stilstaat, maar uiteindelijk is hij er toch content mee. "Ik ben niet een christen die in het zoutvaatje blijft zitten, ik wil de wereld in."

Op de social media-kanalen van zijn volgers prijkte onlangs een foto van een skydivende Jan van den Bosch. “Voor het goede doel”, stond erbij. En daarmee sprong hij een paar duizend meter boven Rotterdam uit een vliegtuigje. Het kenmerkt de man die eigenlijk altijd het nuttige met het aangename weet te verenigen. Of het nu zijn christelijke vakantieparken, zijn bordeauxrode Jaguar of een verdwaalde Hour of Power-kijker betreft, Jan is er ontzettend gelukkig mee en schaamt zich er niet voor om het in beeld te brengen. Nadat hij op zijn kantoor in Alphen aan den Rijn met gepaste trots een groot artikel over zijn biografie in het Algemeen Dagblad heeft laten zien, komen we ter zake.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen
Bestel nu het boek: ‘Jan, globetrotter met een missie’

Reacties

J
Al sinds mijn jeugd”ken” ik Jan van de Bosch..van tv .sinds in hour of power volg draag ik Jan een warm hart toe en geniet van zijn enthousiasme,en goede gesprekken met andere.hoop heeft het gebracht en een nieuwe toekomst.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events