Van Heugten
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

06 januari 2021 door Gert-Jan van Heugten

Hoe we ons kunnen wapenen tegen de nepnieuwspandemie

Gelukkig 2021! Of misschien kan ik beter schrijven: gelukkig, 2021! Het ‘rampjaar’ 2020 met z’n bosbranden, oorlogsdreiging en coronapandemie ligt achter ons. Maar wat zal 2021 brengen? De pandemie is verre van voorbij, al is met de komst van de vaccins de horizon met het spreekwoordelijke licht wel heel erg dichtbij gekomen. Iets wat net als corona ook bij lange na niet van de baan is, is nepnieuws. Gelukkig bestaat daar ook een vaccin tegen…

Heb je weleens gehoord van DHMO? DHMO is een kleurloze, geurloze vloeistof die wereldwijd heel veel schade aanricht. Het is dodelijk als je het in grote hoeveelheden inademt en kan in gasvorm brandwonden veroorzaken. Verder is DHMO het hoofdbestanddeel van zure regen. Ook wordt het veelvuldig gebruikt in kerncentrales, draagt het bij aan het broeikaseffect en treffen artsen het goedje zelfs aan in kwaadaardige tumoren. En deze chemische stof wordt zelfs in je waterleidingen aangetroffen! Hoog tijd om DHMO wereldwijd te verbieden, nietwaar?

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Gert-Jan van Heugten
- Ik heb corona gehad (en het is niet zomaar een griepje)
- Een nieuw boek over evolutie en schepping: een beetje wetenschap en een beetje Bijbel
- Internetchristenen, jullie maken er een zooitje van
- Het mengelmoesgeloof van gelovige wetenschappers is niet ongevaarlijk
- Veel christenen dienen de 'god van ziekte en dood'
Meer over Gert-Jan van Heugten »

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Maar ook wetenschappers en artsen zijn verdeeld over bijv. het vaccin. Ik houd het maar kort. Voor mij is dit een 'NEP' artikel. Raadpleeg ook eens het kanaal CAFE WELTSCMERZ op YouTube. Ook zij wijken uit naar BITCHUTE.COM vanwege censuur op YouTube. Zo ook bijvoorbeeld het kanaal: TEKENEN DER TIJDEN
S
Gert-Jan, het wordt straks lastig voor jou als blijkt dat je met de opmerkingen over vaccinaties/Bill Gates, 5G en de vlakke aarde ook nepnieuws hebt verspreid! Wat overigens gelijk staat aan één of meerder leugens. Ik durf wel een maandsalaris te zetten dat je binnen 10 jaar minimaal op 1 van jou berichten geheel fout zat. Waarvan akte.
Op zich mooi artikel en ik ben het er mee eens en snap ook wel dat niet iedereen dokter, viroloog, immunoloog of ander tak van sport kan zijn. Mooie vergelijking voor dat DHMO. Had ik nog niet eerder gehoord. Wel vind ik het vreemd vooral ook in deze situatie waarin we zitten dat als je vragen stelt en op een gezonde manier naar de waarheid kijkt je zo enorm gedemoniseerd en voor gek en als complotdenker verklaard wordt omdat je niet de juiste vragen stelt (juist vragen die de verschillende media zouden moeten stellen) of te kritisch bent ?
Toon meer reacties (4)