Willem Ouweneel
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

24 december 2020 door Willem J. Ouweneel

Waarheid en leugen: het nepnieuws loert van alle kanten

Je dénkt misschien dat het aanstaande vrijdag Kerstmis is, de geboortedag van Christus. Maar je bent bedrogen: het is ‘fake news’ (nepnieuws). Al eeuwen geleden is dat bedacht door de ‘mainstream’ theologen, om op die manier allerlei heidense midwinterfeesten te maskeren. Je bent voorgelogen. Maar dat is je eigen schuld, doordat je veel te veel geloof hecht aan de ‘mainstream’ media. Die liegen allemaal voortdurend en consequent. Als je beter had opgelet, had je allang bij het ‘alternatieve’ circuit de waarheid kunnen achterhalen. Bijvoorbeeld dat Jezus geboren zou zijn tijdens het Loofhuttenfeest (september-oktober). Christenen, kijk toch uit, het nepnieuws loert van alle kanten!

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

Een verwarrend verhaal, vind ik.

"Zelfs artsen ....", luister dus maar naar mij! Want: "Als geneticus weet ik ...."! Maar ook wetenschappers zijn het vaak oneens. Is het niet net als met theologie? U hebt toch ook nogal vaak uw mening veranderd?

Neem ook eens kennis van sites, zoals: 'frontnieuws.com' en 'ninefornews.nl'. Of van 'Franklinterhorst.nl' en lees svp vanaf: 'Uit het nieuws 09-11-2020' : 'De Covid-19 reis naar de globalisering van de wereld - deel 1'. En op 21-12 deel 7 (Slot). (Stond op: 'Vergadering.nu'.) Wordt vervolgd.

W
De christenheid is in zichzelf al dermate verdeeld dat men elkaar totaal niet meer vertrouwt en gelooft, laat staan dat men nog in staat is om nieuws van buiten objectief te beoordelen. Voor de "gewone man of vrouw" is dit bijna onmogelijk geworden. We hebben allemaal een gekleurde bril op. In deze bijzondere profetische tijden hebben we Godsmannen en zieners nodig die ons de weg wijzen. Die zicht hebben op de eindtijd en het laatste bijbelboek de "Openbaringen" verstaan. En daar zijn er helaas niet veel van.
Inderdaad, de enige manier om de scheidslijn tussen leugen en waarheid te onderscheiden is dichtbij Jezus te blijven en je "zorgvuldig aan Woord en Geest te houden", Amen.

Dank weer voor uw inzichtelijke column en de terechte waarschuwingen. Gods zegen.
Toon meer reacties (21)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events