Martin de Jong
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

23 december 2020 door Martin de Jong

Hoe een bezoek aan het tankstation Martin voor een cruciale keus stelde

Ik denk dat ik vijf jaar getrouwd was met mijn grote liefde Ankie, toen ik één van de belangrijkste lessen van mijn leven leerde. Het heeft me geholpen om op allerlei moeilijke momenten bepaalde dingen niet te doen en de juiste keuzes te maken. 

In die periode was ik trainer en coach van beroep en deed ik leiderschapstrajecten bij bedrijven op de Zuidas. Na een dag hard werken besloot ik te tanken bij een Shell aan de A12, vlak voor de afslag Vleuten, waar ik samen met Ankie woon. Toen ik naar binnen liep om af te rekenen, pakte ik nog even een ongezonde snack. Er stonden vier mensen voor me in de rij, waardoor m’n oog viel op de tijdschriften bij het raam. In die tijd moest je altijd langs dat schap met tijdschriften waar ook de Playboy nog open en bloot tentoongesteld werd. Gelukkig is dat nu anders.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

T
Beste Martin. Het een goed verhaal tot nadenken. Wat betreft relatie en open zijn, denk ik, dat open zijn voor allen belangrijk is, naar God, naar je echtgenoot en naar elkaar.

Het grote het belangrijkste gebod is om lief te hebben.

Dat ogenblik van verleiding, geraakt worden daar waar je kwetsbaar bent, wie ontkomt daar aan? Er zijn veel vormen van verleiding die tot zonde en verslaafde gebondenheid leiden.

Jezus is er om blinde ogen te openen, om de gebondenen uit de gevangenis, en uit het duister te bevrijden.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events