Fred de Vries
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

21 december 2020 door Fred de Vries

2020 een rampjaar? Dat viel eigenlijk best wel mee

Wat landelijk bleef hangen van de laatste toespraak van Rutte, was een groepje ‘complotgekkies,’ die eendrachtelijk onder de ramen van het Torentje een lawaaiprotest hielden. Het had iets aandoenlijks, iets kinderachtigs. Nutteloos ook, want wat wilden deze luitjes met deze onzin bereiken? Laten merken dat er mensen zijn, met kritiek op het hele gebeuren? Wisten we toch al lang? En ja, dan ga je landelijk de bietenbrug op en wordt je in alle media ritueel afgeslacht. YOUP heeft voor deze mensen speciaal zijn liedje ‘Flappie’ in ‘Wappie’ veranderd.

Tegelijkertijd, als ik zou moeten kiezen tussen 50 van die complotgekkies of 5000 hypocrieten die, onder het mom van Black Live Matters gaan dansen op de lijken van 6 miljoen Joden, die nog geen maand eerder op een gedwongen lege dam herdacht moesten worden; laat mij dan kiezen voor de complotsceptici.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

K
Beste Fred, in de wetenschap dat de baringsweeën zullen toenemen (klinkt wel een beetje raar in het kader van een aanstaande bruiloft), wens ik jou en iedereen die je lief is, alle goeds voor 2021.
Beste Fred,

Ik ben even stil..'onder het mom van Black Live Matters gaan dansen op de lijken van 6 miljoen Joden..'Waarom koppel je black lives matter en de holocaust aan elkaar?

Ik ben oprecht belangstellend wie of wat je tot deze redenering brengt, die deze grote uitspraak zou doen rechtvaardigden?Een gezegend 2021 voor jou en je geliefden.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events