wopke
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

14 december 2020 door Redactie

Remonstrantse christen wordt lijsttrekker CDA: "Ik hoop dat God bestaat"

Het nieuws dat Hugo de Jonge niet langer beschikbaar is als lijsttrekker van het CDA kwam voor velen als een donderslag bij heldere hemel. Wopke Hoekstra vervangt hem en dat betekende gelijk goed nieuws voor CDA in de peilingen. De partij steeg twee zetels.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

“Ik hoop dat God bestaat, maar ik heb meer vragen dan antwoorden.” Ik zou tegen een ieder willen zeggen, die dat ook zo heeft: Lees en herlees de berichten over Jezus, die ons zijn doorgegeven in het Nieuwe Testament en die ons daarin op gezaghebbende wijze worden verkondigd. En ik geloof, dat de Hoofdpersoon in het Evangelie dan tot je kan, wil en zal gaan spreken door datgene wat je over Hem leest, zodat je Hem gaat kennen en via Hem God, de Vader. Dan wéét je zeker, dat Hij bestaat. Ik wens deze sympathieke minister van harte Gods zegen toe
Die remonstrantse christen kan beter dat christen weglaten. Als je jezelf een christen noemt, dan GELOOF je dat God bestaat en ben je een volgeling van Christus!
“Maar ik heb meer vragen dan antwoorden. Van veel van de echte grote vragen in het leven, kom je niet of maar heel beperkt achter de antwoorden.” O ja? Ik zou een ieder willen aanraden, die net zo denkt: volg eens een ALPHA-cursus! Of lees het boek van de opsteller van deze ALPHA-cursus, Nicky Gumbel: ‘Een kwestie van leven’, dat eerlijk en uitgebreid ingaat op die echt grote vragen in het leven. (In het Engels uitgegeven onder de titel: ‘Questions of Life’).
Toon meer reacties (12)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen