John MacArthur
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

11 december 2020 door Jeffrey Schipper

John MacArthur: Coronacrisis is ideale omstandigheid voor de antichrist

De huidige wereld is in deze omstandigheden de perfecte plaats voor de antichrist om zijn rijk te vestigen. Dit zegt de invloedrijke voorganger John MacArthur naar aanleiding van de chaos en "wetteloosheid" die voortvloeien uit de coronapandemie.

MacArthur ligt met zijn Grace Community Church regelmatig in de clinch met autoriteiten in Californië omdat het in deze Amerikaanse staat in coronatijd niet is toegestaan om in binnenruimtes kerkdiensten te organiseren. De kerk van MacArthur is burgerlijk ongehoorzaam en organiseert diensten met inachtneming van de coronarichtlijnen, zoals afstand houden en mondkapjes dragen. Niet alleen in zijn eigen land, maar ook op andere plaatsen in de wereld merkt de voorganger op dat "regeringen nu beslissingen nemen die in het verleden nooit eerder zijn genomen".

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

Goede analyse.

Met mijn eigen woorden zou ik zeggen:

" Corona(beleid) maakt meer kapot dan je lief is".
K
Hoezo het rijk van de anti-christ? Waar is de bijbelkennis gebleven? In zijn leven op aarde wordt Jezus verzocht door Satan om voor hem te knielen, zodat hij de heerschappij over de gehele wereld krijgt. Dat is geen leugen van Satan. Satan heeft op dat moment die macht. Maar Jezus doet het niet en als Jezus sterft en weer op staat, begint de victorie. De aarde staat al sinds de zondeval onder invloed van Satan. Maar het koninkrijk der hemelen is dichtbij en is onder ons.
Er is nog nooit in de geschiedenis zoveel vrijheid geweest voor het individu. Dat Mc zulke dingen kan roepen zou bv onder Karel de Grote niet mogelijk geweest zijn. Als we het dan toch over staatscontrole willen hebben...
Toon meer reacties (7)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events